monitorulcj.ro Menu

Orange aduce inovaţia 5G la Untold!

Transmisiuni live în VR 360 prin intermediul tehnologiei 5G, demonstraţii 5G în condiţii reale de utilizare, viteze 5G de peste 1Gbps!

Cum a fost tratat un clujean după ce şi-a cumpărat un telefon stricat de la Orange

Un tânăr și-a cumpărat două telefoane mobile Iphone 6 16GB Space Grey de la un magazin Orange din Cluj-Napoca, dar a ajuns să regrete acest lucru. Imediat după achiziţionare, unul dintre telefoane nu a mai funcţionat corespunzător. Când a cerut socoteală operatorului de telefonie mobilă, cei de la Orange i-au anulat garanţia pentru un motiv halucinant.

Orange va lansa 4G+ în România. Cluj-Napoca, printre primele orașe beneficiare

Orange România va extinde, din 7 aprilie, reţeaua telecom de generaţia a patra (4G) în 90 de oraşe, reprezentând peste 45% din populaţia ţării şi, în premieră, operatorul va lansa în teste, în şase localităţi, reţeaua 4G+, care permite transferuri de date la viteze de până la 300 Mbps.

Apelurile în reţea şi în afara reţelei, taxate nediferenţiat

Cosmote, Orange, RCS&RDS şi Vodafone vor lansa oferte prin care proprii clienţi vor putea apela utilizatorii altor reţele la tarife nediferenţiate pentru a elimina “îngrijorările” Consiliului Concurenţei cu privire la un posibil abuz de poziţie dominantă practicat de operatori în propria reţea.

Orange şi Vodafone şi-au împărţit infrastructurile de reţea

Orange şi Vodafone au încheiat un acord pentru partajarea infrastructurii de reţea, care va permite companiilor să continue investiţiile în dezvoltarea de tehnologii la nivel naţional, conform anunţului făcut de cei doi operatori de telefonie mobilă.