monitorulcj.ro Menu

Copilotul Răzvan Petrescu, rămâne internat o săptămână la Cluj

Operaţia la care a fost supus copilotul Răzvan Petrescu, rănit în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, a durat trei ore şi a fost finalizată cu succes, el urmând să rămână internat cel puţin o săptămână la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Cluj-Napoca.

Bărbatul cu jumătate de CRANIU a fost operat - VIDEO

Elvis Romeo Lingurar a fost operat de medicii de la Clinica de Neuro-Chirurgie din Cluj-Napoca. Operaţia a durat aproximativ şase ore şi a fost un real succes. Starea lui de sănătate este bună şi se află în afara oricărui pericol.

Operaţia de înlocuire a limbii, un succes

Operaţia de îndepărtare a unei tumori la un pacient de 44 de ani, a cărui limbă a fost scoasă şi înlocuită cu un muşchi din zona pectorală, a fost declarată reuşită de către echipa medicală de la Clinica de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială Cluj-Napoca.

Operație în PREMIERĂ la Cluj: ÎNLOCUIRE de LIMBĂ!

Medici de la Clinica de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială Cluj-Napoca fac, miercuri, o operaţie de îndepărtare a unei tumori care a afectat limba unui pacient de 44 de ani, intervenţia presupunând scoaterea în totalitate a limbii şi înlocuirea ei cu muşchi din zona pectorală.

Bendeac, ÎNCĂ un atac la adresa lui Arşinel

Transplantul de rinichi al lui Alexandru Arşinel a stârnit furia lui Mihai Bendeac. Acesta din urmă l-a atacat pe Arşinel, prin intermediul unei scrisori deschise, în care îl acuză pentru felul în care a reuşit să obţină transplantul de rinichi necesar, susţinând că «a furat o viaţă».