Actualitate

Bărbatul cu jumătate de CRANIU a fost operat - VIDEO

Elvis Romeo Lingurar a fost operat de medicii de la Clinica de Neuro-Chirurgie din Cluj-Napoca. Operaţia a durat aproximativ şase ore şi a fost un real succes. Starea lui de sănătate este bună şi se află în afara oricărui pericol.

Elvis a intrat în sala de operaţie miercuri dimineaţa la ora 7.00 la Clinica de Neuro-Chirurgie din Cluj-Napoca. Operaţia a durat aproximativ şase ore, iar medicii spun că a fost un succes. Acesta se simte bine şi va rămâne o perioadă în spital pentru a fi atent supravegheat de către medici.

Tânărul de 25 de ani din Livada a trăit timp de 11 luni doar cu jumătate de craniu. Asta după ce a fost victima unui accident de muncă: a căzut în cap, de la o înălţime de patru metri, în timp ce demola acoperişul unei şcoli. Cu toate că a fost transportat în cel mai scurt timp la spital, medicii au fost nevoiţi să-i îndepărteze o parte din craniu zdrobit.


Povestea tânărului din Livada a atras şi atenţia  jurnaliştilor străini, cei de la DailyMail publicând un material despre încercarea grea prin care trece Elvis Romeo. Şi televiziunea germană RTL va difuza zilele următoare un reportaj despre Elvis Romeo Lingurar, informează dejeanul.ro.

abonare newsletter