monitorulcj.ro Menu

Când va fi lansată PRIMA TABLETĂ de la Nokia?

Nokia intenţionează să lanseze în octombrie prima tabletă a companiei şi mai multe smartphone-uri, în cadrul unui eveniment care se va desfăşura la Abu Dhabi, au declarat surse apropiate situaţiei pentru Wall Street Journal.

Cum să pierzi 18 MILIARDE de dolari în 2 ZILE?

Valoarea de piaţă a Microsoft a scăzut cu 18 miliarde de dolari în ultimele două zile, după ce compania a anunţat că va prelua divizia de telefoane mobile a Nokia pentru 7,2 miliarde de dolari, descurajând investitorii care sperau la revigorarea afacerilor odată cu schimbarea CEO-ului.

Un alt gigant din telecomunicații S-A PRĂBUŞIT

După ce Nokia a fost cumpărată de americanii de la Microsoft, punându-se astfel căpat unui capitol important din istoria telefoniei mobile, un alt lider de piaţă a fost nevoie să se retragă.

Clujul are de trei ori mai mulţi şomeri decât în 2008!

Numărul şomerilor s-a triplat de la începutul crizei la Cluj, astfel că judeţul nostru numără acum aproximativ 26.000 de persoane în căutarea unui loc de muncă, comparativ cu 2008, primul an de criză, când se consemnau doar 8.000 de persoane.

Continuă disputa între PDL şi USL Cluj pe tema situaţiei de la Mechel

Președintele PDL Cluj Daniel Buda le solicită membrilor Guvernului Ponta și Organizației Județene Cluj a USL să renunțe la demagogie și să vină cu soluții concrete pentru situațiile dramatice ale disponibilizaților de la Combinatul Metalurgic - Mechel din Câmpia Turzii.

Nokia a preluat integral Nokia Siemens Networks

Nokia a preluat pentru 1,7 miliarde euro participaţia de 50% deţinută de Siemens la producătorul de echipamente de telecomunicaţii Nokia Siemens Networks, parteneriatul format în urmă cu şase ani de cele două companii, informează Mediafax.ro.