monitorulcj.ro Menu

Locuitorii unei comune din judeţul Cluj, îngroziți de o crescătorie de porci mistreți

Locuitorii unei comune din județul Cluj sunt îngroziţi şi revoltaţi din cauza unei crescătorii de porci mistreți care se află, spun ei, într-o zonă intens circulată. Ei reclamă faptul că ţarcul în care sunt închişi porcii nu ar fi suficient de sigur. "Dacă porcii mistreți scapă din crescătorie și atacă oamenii, cine este responsabil?", se întreabă aceștia. Autorităţile îi liniştesc însă pe oameni şi spun că nu au de ce să se teamă.

Scandalurile UITATE ale Clujului. Anchetele trenează de ani buni, iar autorităţile ÎNCĂ „continuă cercetările”

Fie că vorbim de defrişările masive şi ilegale de arbori din judeţul Cluj, de scandalul cărnii de cal aruncată în lacul Tarniţa, de scandalul provocat de Avicola Călăraşi care a livrat în Cluj carne infestată cu salmonella în paleţi cu urme de excremente de şoareci sau scandalul laptelui cu aflatoxină, autorităţile s-au „spălat pe mâini” şi au uitat să dea verdictul.

Şeful DSVSA Cluj spune că în dosarul "mafia cărnii" a fost audiat ca martor

Şeful Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Cluj, Nicolae Pivariu, spune că a fost audiat, timp de mai multe ore în noaptea de miercuri spre joi, la Structura Centrală a DIICOT, în calitate de martor în dosarul "mafia cărnii", precizând că nu poate da detalii.