monitorulcj.ro Menu

Asistenții eurodeputaților, în atenția Oficiului Antifraudă

Președintele Parlamentului European a reclamat că angajații demnitarilor desfășoară activități politice, lucru interzis. Eurodeputatul clujean Daniel Buda are nu mai puțin de 11 asistenți locali, dintre care 7 desfășoară activități politice.

Europarlamentarul Mircea Diaconu culege laurii cuveniți altora

Europarlamentarii români Mircea Diaconu şi Siegfried Mureşan au avut un schimb de replici pe marginea raportului privind ajutorul acordat muncitorilor disponibilizaţi de la combinatul Mechel Câmpia Turzii. După ce în presă au apărut informații că Mircea Diaconu s-a lăudat că a convins eurodeputaţii să aprobe ajutorul, Siegfried Mureşan a reacţionat virulent, spunând că actorul este o „pacoste”. În replică, Diaconu a spus că de vină pentru ştire sunt jurnaliştii uitaţi la Bruxelles „de pe vremea lui Ceauşescu”.

Mircea Diaconu are un "coleg" bulgar

Mircea Diaconu, singurul candidat independent care a câștigat un mandat de europarlamentar din partea țării noastre nu este singurul care a avut o campanie electorală plină de peripeții. Un candidat din Bulgaria are o poveste la fel de interesantă, el ajungând în Parlamentul European printr-o „greșeală” a 34.000 de alegători.

Mircea Diaconu poate candida la europarlamentare

Mircea Diaconu poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv, miercuri, Curtea de Apel Bucureşti, care a menţinut decizia în acest sens luată de Tribunalul Capitalei.