monitorulcj.ro Menu

Accesul în magazinele din Capitală, în funcție de numărul de coșuri de cumpărături. Prefect: „Dacă va trebui, se va aplica și la Cluj”

Au fost anunțate noi restricții în ceea ce privește accesul oamenilor în magazinele din București. Aceștia vor putea intra în funcție de numărul de coșuri de cumpărături, după cum anunță reprezentanți ai Prefecturii Capitalei. Prefectul Clujului a declarat că dacă va exista o normă obligatorie la nivel național, măsurile vor fi aplicate și la Cluj.

Cum funcţiona reţeaua care livra carne alterată în magazinele din România

Membrii grupărilor infracţionale organizate, structurate pe mai multe paliere, prin intermediul unor societăți comerciale din România achiziționau în principal carne şi ouă din Olanda, Polonia, Marea Britanie, Germania fără plata TVA - conform prevederilor legale (operaţiune reală evidenţiată în actele contabile), ulterior marfa fiind vândută către beneficiarul final prin adăugarea TVA.

Piaţa, mai scumpă decât supermarket-ul

Legumele şi fructele sunt mult mai scumpe în piaţă decât în supermarket-uri. În piaţă poţi găsi comercianţi care vând marfă ecologică din producţia proprie.