Actualitate

Haos în magazinele din Cluj! Oamenii se îmbulzesc la cumpărături. „Deschideți magazinele și lăsați-ne cu declarație!” GALERIE FOTO

S-a dezlănțuit haosul în magazinele din Cluj de când acestea se închid la ora 18:00, iar circulația e interzisă după ora 20:00. Noile restricții sunt văzute de un clujean ca „atentat” la siguranța cetățeanului”.

UPDATE: Cozi infernale în magazinele din Cluj-Napoca, în apropierea orei 18:00. Fotografiile 2 și 3 au fost făcute astăzi, 5 aprilie 2021, în supermarketul Lidl din Observator, la ora 17:30. La casele de marcat s-au format cozi interminabile și aglomerație.

 


 

Știre inițială:


Un clujean a publicat o fotografie făcută într-un hipermarket din Cluj-Napoca, unde oamenii se îmbulzeau pentru a-și face cumpărăturile, sâmbătă, 3 aprilie, în a doua zi în care se aplicau noile restricții.

 


De la aplicarea noilor restricții potrivit cărora magazinele (operatorii economici) își închid activitatea la ora 18:00, iar circulația este restricționată după ora 20:00, haosul și aglomerația s-a instaurat în magazine, supermarketuri, hipermarketuri în apropierea orei 18:00.

Pe lângă fotografia publicată, clujeanul a transmis și un mesaj lui Raed Arafat, secretar de stat, Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății și Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca. El consideră că noua restricție privind magazinele este o „tâmpenie”, deși de obicei este de acord cu restricțiile, lockdown-ul, este vaccinat și nu a căzut pradă conspirațiilor legate de COVID-19.


CITEȘTE ȘI:

Închiderea magazinelor la ora 18 va duce la AGLOMERAȚIE. Boc: „Te obligă să schimbi programul de lucru, ca să ajungi mai repede”


„Deschideți magazinele 24/7 și puneți oamenii să își facă declarație”

Clujeanul consideră că o soluție mai bună de a stopa pandemia de COVID-19 și infectarea accelerată a populației este deschiderea magazinelor definitiv, în programul lor normal, dar oamenii să fie nevoiți să iasă din casă la cumpărături cu declarație pe propria răspundere:

„Domnule Raed Arafat și Domnule Vlad Voiculescu, e mai bine așa decât să lăsați oamenii cu declarație și să lăsați magazinele la program normal să nu fie îmbulzeala asta, mai bine faceți asta? Domnule Emil Boc, este în regulă? (Dedeman Cluj) Oamenii se îmbulzesc PE BUNĂ DREPTATE! Asta este atentat la siguranța cetățeanului!

P.S: merge omul să cumpere un robinet că s-a stricat și te trezești că te îmbolnăvești!

P.S 2: Sunt vaccinat, cred în coronavirus și sunt de acord cu lockdown și restrictii, dar restricția actuală e chiar o tâmpenie! Aici sunt de acord cu CTP!

P.S 3: nici macăr în lockdown-ul de anul trecut nu a fost așa ceva!

Soluție: lăsați magazinele 24/7 deschise și puneți oamenii să își facă declarație și limitați numărul de persoane din magazin! Asta e soluția!”, a scris clujeanul.

CITEȘTE ȘI:

Măsura închiderii magazinelor la ora 18:00, analizată de experți: „Riscul de infectare cu COVID-19 va fi mai mare”

abonare newsletter