monitorulcj.ro Menu

OPINIE. Lovitură de „stat” sau de „plecat”

Liviu Dragnea a vorbit, în gura mare, aseară, despre „un atac violent la o altă putere a statului, un atac violent la guvern”, Călin Popescu Tăriceanu a rostit, fără să clipească, expresia „o lovitură de stat” (nu erau înțeleși între ei!). Să închidem pentru o clipă ochii și să încercăm să vedem cine vorbește și la ce se referă?

OPINIE Terorism „la crowdsourcing”

Suntem îndemnați zilnic, la modul cinic, să ne obișnuim cu violența și terorismul, cu atentatele și loviturile de stat, cu exploziile și crimele, iar moartea intempestivă și hazardul ei să fie privită ca o întâmplare „obișnuită”.

Peste o mie de turiști români au plecat către Antalya cu curse charter. Zborurile se desfășoară normal

Peste o mie de turiști români din București, Cluj-Napoca și Iași au plecat sâmbătă către Antalya cu curse charter, zborurile către această destinație desfășurându-se normal, după programul stabilit, în pofida tentativei de lovitură de stat din Turcia, a anunțat Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) pe pagina proprie de Facebook.

Uniunea Europeană suspendă relaţiile cu Thailanda

Uniunea Europeană a condamnat și a suspendat, începând de luni 23 iunie 2014, cooperarea cu Thailanda în urma loviturii militare de stat, care a avut loc în 22 mai 2014, din această țară şi a promis restabilirea ordinii constituţionale.