monitorulcj.ro Menu

Maşină de poliţie, lovită cu pietre de hoţii de lemne

În 6 decembrie, ora 19:25, Poliţia oraşului Huedin a fost sesisată telefonic cu privire la faptul că pe raza comunei Călăţele, asupra unui autoturism de serviciu, în care se aflau poliţişti în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, persoane necunoscute au aruncat cu pietre, provocând avarii.

Poliția “pune biciul” pe hoții de lemne

Cu ocazia acţiunilor desfășurate pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale în legătură cu recoltarea, transportul şi comercializarea materiai lelor lemnoase, polițiștii clujeni au prins în acest sfârșit de săptămână mai mulți hoți de lemne și au confiscat peste 10mc de material lemnos.

Clujean, prins la furat de lemne în pădurea satului Rotunda

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost prins în flagrant, zilele trecute, de poliţişti clujeni, în timp de tăia salcâmi din pădurea satului Rotunda aparţinând Ocolului Silvic Gherla. Potrivit oamenilor legii, valoare prejudiciului este de 720 lei.

Cum ajungea ȘPAGA în buzunarul şefului de la Direcţia Silvică Cluj?

Magistraţii Curţii de Apel au respins, miercuri, recursul avocaţilor lui Traian Mariş, şeful Direcţiei Silvice Cluj, împotriva măsurii de arest preventiv dată de Tribunalul Cluj, astfel că acesta va rămâne după gratii. Avocaţii lui Traian Mariş  au declarat în faţa instanţei că declaraţiile martorilor sunt contradictorii şi în plus nu există probe care să demonstreze că Mariş a cerut bani pentru a-i menţine pe pădurari în funcţie.