monitorulcj.ro Menu

Mircea Băsescu și Marian Căpățână rămân în arest

Instanța de judecată a Tribunalului Constanța au respins, miercuri, cererile lui Mircea Băsescu și Marian Căpățână de înlocuire a măsurii arestării preventive cu controlul judiciar, fratele președintelui rămânând astfel în arest, hotărârea nefiind însă definitivă și putând fi contestată în termen de 48 de ore la Curtea de Apel.

UN MILION DE EURO pentru ca numele lui Traian Băsescu să fie TÂRÂT în „Scandalul Bercea Mondial”

Marian Căpățână, presupusul intermediar al mitei pe care a luat-o Mircea Basescu, fratele presedintelui, a declarat, în 27 iunie 2014, în fața judecătorilor de la Curtea de Apel București că, în anul 2013, a fost supus unor presiuni și a că a fost constrâns să declare că Traian Băsescu ar fi primit o anumită sumă de bani ca mită în acest scandal.

Bercea Mondial, fiul său, Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână, aduşi la DNA pentru audieri

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost adus, joi, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat în dosarul de trafic de influenţă al lui Mircea Băsescu, tot acolo venind şi avocatul familei interlopului, care a spus că a adus "cravata" cu ajutorul căreia a fost înregistrat fratele preşedintelui. Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost aduşi şi ei, joi, la sediul central al DNA.