monitorulcj.ro Menu

Universitari clujeni şi olandezi caută soluţii pentru creşterea economică a Clujului

Facultatea de Business a Universităţii Babeş-Bolyai, în parteneriat cu academicieni ai Universităţii de Ştiinte Aplicate din Amsterdam, va prezenta joi, 29 ianuarie 2015, începând cu ora 13.30, în Aula Facultăţii de Studii Europene, rezultatele ultimelor studii efectuate asupra economiei Clujului, în cadrul seminarului „Emerging Cluj: latest strategic opportunities”.

“International Business Carrousel”, săptămâna viitoare la Facultatea de Business

Facultatea de Business, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, în parteneriat cu facultatea CHE - Christelijke Hogeschool Ede, din Olanda, organizează a patra ediție a proiectului “International Business Carrousel”, care se va desfășura în perioada 27 octombrie – 1 noiembrie 2013, în incinta Facultății de Business, strada Horea nr. 7.

Două facultăţi din cadrul UBB Cluj organizează un „Târg de masterate”

Facultatea de Studii Europene şi Facultatea de Business din cadrul Universităţii Babeş Bolyai organizează joi, 29 august, un “Târg de masterate”. Evenimentul va fi organizat în cadrul Facultăţii de Studii Europene (str. Em. de Martonne nr. 1, Cluj-Napoca), etaj 1, Sala Jean Monnet, între orele 10:00 – 15:00.

Manageri de top vin să dea lecţii studenţilor de la Business

Facultatea de Business, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, organizează în perioada 27 august - 3 septembrie 2013 cea de-a treia ediţie a şcolii de vară cu predare în limba engleză International Business Summer School.