monitorulcj.ro Menu

Deputații clujeni au fost așteptați de protestatari la aeroport

Deputații clujeni PSD și ALDE, care au votat în favoarea Proiectului de Lene pentru modificarea și completarea Legii nr.286/2009 privind Codul penal, precum şi a Legii nr.78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie, au fost așteptați la Aeroport cu pancarte și slogane.

Papahagi: TOȚI DEPUTAȚII CLUJENI și-au votat SUPERIMUNITATEA

Toți deputații clujeni – atât cei de la putere cât și cei din opoziție - și-au votat marți ”superimunitatea” potrivit lui Adrian Papahagi, președintele sucursalei Cluj a Partidului Mișcarea Populară (PMP).

Deputaţii liberali nu s-au îmbogăţit de la preluarea mandatelor

Cei patru deputaţi liberali clujeni deţin apartamente şi terenuri, însă nu au bani în conturi. Cele mai multe apartamente le deţine Steluţa Cătăniciu, iar cele mai multe autoturisme le deţine colegul său de partid, Adrian Oros, potrivit declaraţiilor de avere publicate pe site-ul Camerei Deputaţilor.

Deputaţii PSD de Cluj se întrec în averi

Deputatul social democrat Aurelia Cristea continuă să fie unul dintre cei mai bogaţi parlamentari clujeni. Aceasta nu şi-a trecut însă în declaraţia de avere publicată pe site-ul Camerei Deputaţilor şi cât a încasat anul trecut de la PAID SA, în dreptul acestei rubrici scriind doar „confidenţial conform contractului de mandat“.

Ce averi au deputaţii Opoziţiei de la Cluj

Cei doi deputaţi ai Opoziţiei Adrian Gurzău (PDL) şi Mate Andras (UDMR), amândoi la cel de al doilea mandat în Parlamentul României, se situează la poli opuşi când vine vorba de averi. Dacă Mate Andras deţine multe proprietăţi şi obiecte de valoare, Adrian Gurzău este mai modest. De altfel, parlamentarul UDMR rămâne, de departe, unul dintre cei mai înstăriţi aleşi clujeni.