monitorulcj.ro Menu

Delahoya 2015: 24 de ore de show non-stop - GALERIE FOTO

Peste 3.000 de oameni au petrecut o zi și o noapte la a XIX-a ediție a celui mai longeviv festival de muzică electronică din România. 24 de ore de petrecere non-stop, 2 scene, 23 de artiști și 3.000 de oameni au animat în weekendul trecut Valea Gârbăului la cea de-a XIX-a ediție Delahoya, cel mai longeviv festival de muzică electronică din România.

Weekend-ul vine cu restricţii de circulaţie

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă instituirea unor restricţii de circulaţie pentru zilele de sâmbătă, 12 septembrie 2015 şi duminică, 13 septembrie 2015, ca urmare a desfăşurării festivalului „Delahoya 2015” și spectacolului ”La Operă”.

Delahoya renaște cu sprijinul Boiler Events

Cel mai longeviv festival de muzică electronică din România, Delahoya, va avea loc cu sprijinul echipei Boiler Events, organizatorii Electric Castle. A 19-a ediție Delahoya are loc în 12 septembrie pe Valea Gârbăului – 24 de ore de muzică și două scene îi așteaptă pe participanții la eveniment. Worakls, The Model, Shiver, Horace Dan D si Blanilla sunt primii artisti anunțați din cei 20 care vor urca pe scenele festivalului