monitorulcj.ro Menu

Foştii ostatici din magazinul evreiesc din Paris dau în judecată presa

Şase persoane care s-au ascuns într-o cameră frigorifică din magazinul evreiesc din Paris, în cursul atacurilor islamiste din ianuarie, au dat în judecată presa franceză pentru că a difuzat informaţii despre locul în care se aflau în timpul luării de ostatici, relatează AFP.

Tom Cruise, dat în judecată pentru 1 miliard de dolari, pentru PLAGIAT

Tom Cruise şi ceilalţi producători ai filmului "Misiune: Imposibilă - Ghost Protocol" (2011) au fost daţi în judecată, pentru 1 miliard de dolari, de un bărbat care afirmă că scenariul acestui lungmetraj este inspirat dintr-un scenariu al său, scris în 1998.

Tokes se simte „dezonorat” și atacă „Consiliul de Onoare”

Europarlamentarul Laszlo Tokes a declarat ieri, într-o conferinţă de presă la Oradea, că a dat în judecată Consiliul de Onoare al Ordinului Naţional „Steaua României”, la Curtea de Apel Bucureşti, solicitând anularea deciziei prin care i s-a retras decoraţia primită.

Foști inspectori guvernamentali dau în judecată Guvernul

17 foşti inspectori guvernamentali, disponibilizaţi începând cu 1 septembrie, au dat in judecată Guvernul la Curtea de Apel Bucureşti, solicitând „suspendarea actului administrativ” prin care au fost eliberaţi din funcţii.