Începând cu data de 25 martie 2018, zborurile sunt operate pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu" Cluj conform programului aferent sezonului de vară (25 martie - 27 octombrie 2018).
Cinci curse aeriene interne şi internaţionale operate, miercuri, pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, înregistrează întârzieri din cauza ceţii.
Aeroportul Internațional Cluj sărbătorește miercuri pasagerul cu numărul 1 milion pe anul 2017.
Aeroporturile din România au fost tranzitate anul trecut de 16,4 milioane de pasageri. Cel mai mare număr de pasageri a atras anul trecut aeroportul Henri Coandă (Otopeni). Pe locul 2 se află Aeroportul Internațional Cluj, urmat de aeroportul din Timișoara. Cele trei aeroporturi au ţinut în spate peste 85% din totalul traficului aerian, în contextul în care în ţară există un total de 16 aeroporturi.
Debutul primăverii coincide în acest an cu câteva premiere de maxim interes pentru Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj și pentru milioanele de pasageri care tranzitează anual acest obiectiv.
O creştere cu circa 20% a numărului de pasageri transportaţi, zeci de rute noi şi o aparentă renaştere a traseelor interne. Cam aşa a arătat anul trecut sectorul aviatic românesc.
Compania de stat Tarom a anulat miercuri şase zboruri pe aeroportul Henri Coandă invocând condiţiile meteo, iar pasagerii urmează a fi îmbarcaţi tot miercuri pe alte curse către aceleaşi destinaţii, a anunţat miercuri compania care administrează cele două aeroporturi din Bucureşti, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).
Cererea de bilete pentru Cluj-Napoca va creşte în 2017, în special datorită companiilor low-cost care vor opera mai multe zboruri pe aeroportul Avram Iancu, cele mai dorite destinaţii externe rămânând Londra, Roma şi Paris, potrivit datelor prezentate de o agenţie online de turism din România.