monitorulcj.ro Menu

Scandal pe troleibuz! Controlorii CTP, acuzaţi că-şi favorizează prietenii şi că nu-şi fac treaba: „Nu vă supăraţi, dar vi se pare normal că alţi călători să primească amendă, iar domnişoara de lângă dumneavoastră să circule fără bilet?”

A fost scandal între controlorii CTP şi mai mulţi călători duminică, 15 noiembrie, pe linia cu numărul 4, care face legătura între strada Aurel Vlaicu şi Piaţa Gării. Deranjaţi de atitudinea controlorilor care ar fi verificat doar anumite persoane din troleibuz şi pauzele lungi pe care şi le-au luat, călătorii s-au luat la harţă cu angajaţii CTP.

O pensionară şi-a scos telefonul mobil în troleibuz. Controlorii au crezut că sunt filmaţi şi au sărit să o bată

O pensionară în vârstă de 65 de ani din Gheorgheni susţine că a fost agresată verbal şi fizic de un grup de controlori. Femeia susţine că şi-a scos telefonul mobil pentru a-l verifica, iar controlorii au avut impresia că sunt fotografiaţi. În secundele următoare „s-au tot împins cu burta în mine şi ziceau «No hai. Hai că-ţi fac eu poză. Hai că-ţi fac eu poză şi te pun pe Facebook»”, menţionează femeia, care a depus ulterior o plângere la Compania de Transport Public Cluj pentru comportamentul inadecvat pe care l-au avut controlorii.