monitorulcj.ro Menu

OPINIE România lucrurilor neterminate

E vară, e vremea vacanțelor și concediilor, a călătoriilor și sejururilor îndelung așteptate, iar Europa e biciuită cu știri despre atacurile teroriste. Desigur, nu toți cetățenii „bătrânului continent” sunt implicați direct în evenimente tragice și, de bunăseamă, nu toți sunt afectați direct de efectele acelor întâmplări sângeroase.

Nicio plângere în cazul automatelor de bilete vandalizate. Angajaţii statului sunt în concediu

La mai bine de o săptămână de la izbucnirea scandalului automatelor de bilete vandalizate, pe care a fost inscripţionat ilegal numele oraşului Cluj-Napoca în limba maghiară, autorităţile locale nu au depus nicio plângere la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj pentru a putea fi începută o anchetă. Motivul este unul halucinant: angajaţii statului sunt în concediu.

Concediu de coşmar pentru mai mulţi tineri din Cluj-Napoca. Pentru că au vrut să se relaxeze departe de ţărm au stârnit furia salvamarilor care au venit după ei, le-au dezumflat salteaua şi i-au luat la bătaie FOTO

Staţiunea Costineşti va fi de azi înainte sinonim cu dezastru pentru mai mulţi tineri din Cluj-Napoca. Ce credeau că va fi o vacanţă de vis s-a transformat în cel mai urât coşmar. Ei susţin că au avut parte de cel mai urât concediu după ce au fost bătuţi cu bestialitate de un grup de salvamari. Totul ar fi pornit după ce tinerii au ieşit în larg pe o saltea ca să scape de aglomeraţia din apă.