monitorulcj.ro Menu

Macovei, la Cluj: „Singura soluție pentru eliminarea infecțiilor din spitale este distrugerea unităților medicale vechi”

Președintele partidului M10, europarlamentarul Monica Macovei consideră că singura soluție pentru eliminarea infecțiilor din spitale este distrugerea unităților medicale vechi și construirea altora noi. Declarația a fost făcută în contextul în care infecții intraspitalicești au dus la decesul unor răniți din incendiul de la Colectiv. În acest sens, Macovei a dat exemple alte țări din Europa și SUA.

INTERVIU “Comunitatea rock a devenit și mai unită după Colectiv”

Luni, 30 noiembrie, va avea loc la Cluj-Napoca un concert caritabil pentru familiile victimelor din Colectiv. Formația clujeană Caustic împreună cu trupele Toy Machines din Suceava și Gray Matters din București vor susţine un concert în clubul The Shelter, iar toate încasările vor merge către familiile victimelor din Colectiv.

A patra zi de proteste la Cluj. Numărul celor care au ieşit în stradă, mai mic decât în alte seri

Sute de persoane au protestat, sâmbătă seară, la Cluj-Napoca având pancarte cu mesaje împotriva corupţiei şi clasei politice. Este cea de-a patra zi consecutiv când clujenii au ieşit în stradă. La Bucureşti, în a cincea zi de proteste, peste 2.500 de oameni s-au adunat în Piaţa Universităţii. Sâmbătă, nouă persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv au murit, iar numărul celor decedaţi în urma tragediei din 30 octombrie a ajuns la 41.