monitorulcj.ro Menu

Clubul Janis, în mijlocul unui scandal. Un tânăr a fost sugrumat fără ca bodyguarzii să intervină. Patronul: “A avut ghinion”

Fotograful clujean Alex Dima susţine că a fost victima unei bătăi în clubul Janis Stuf, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Acesta povesteşte că în clubul respectiv a izbucnit o bătaie, în urma căreia s-a ales cu leziuni după ce a fost strâns de gât. Acesta acuză forţele de ordine că nu au intervenit pentru aplanarea conflictului.

Luptătorul de K1, Răzvan Benche, care a fost arestat în dosarul Scutul Negru, va reprezenta România la o gală de kickbox în Olanda

Răzvan Benche, unul din cei mai importanti kickboxeri de categorie grea din România, va susţine un meci de kickbox în cadrul galei Enfusion Live care va avea loc în 3 noiembrie în Olanda. Benche îl va întâlni pe luptătorul olandez de clasa A, Fred Sikking, deţinător a multiple titluri atât în Olanda, cât şi în Thailanda.

Alţi doi angajaţi de la Scutul Negru au fost arestaţi preventiv

Alţi doi suspecţi, angajaţi ai firmei de pază Scutul Negru, au primit mandat de arestare preventivă pentru 29 zile, alături de ceilaţi zece suspecţi arestaţi anterior pentru că în data de 21 iulie au agresat trei persoane într-un club din centrul municipiului Cluj-Napoca