monitorulcj.ro Menu

OMOR. În urmă cu un an, Gabriela Ripan murea într-un accident în Floreşti. Tudor Ştefan Cârje nu va fi cercetat pentru ucidere din culpă!

Ştefan Tudor Cârje, tânărul de 20 ani, autorul cumplitului accident din Floreşti din 21 ianuarie 2019 în care o studentă din Suceava şi-a pierdut viaţa, va fi cercetat pentru infracţiunea de omor. Cârje se afla la volanul unui bolid de lux, marca Mercedes, care aparținea victimei Gabriela Rîpan, când a pierdut controlul asupra volanului și s-a lovit de un stâlp. Tânăra a murit pe loc, fiind prinsă în mașină.

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Rezultatele de la IML susțin că tânărul care a provocat cumplitul accident de la Florești NU ERA DROGAT!

În urma primirii Buletinului de Analiză Toxicologică de la Institutul de Medicină Legală, vă comunicăm faptul că rezultatul este negativ în ceea ce privește existența substanțelor psihoactive sau a alcoolului în organismul șoferului implicat în accident, deși testele inițiale, preliminare, de la unitatea de primiri urgențe, au indicat prezența unei substanțe psihoactive.