monitorulcj.ro Menu

Top 10 locuri de vizitat în Varșovia – GALERIE FOTO

Varșovia este unul dintre cele mai cosmopolite capitale ale Europei. Cum peste o sută de mii de studenți vin la studii, capitala Poloniei este un adevărat centru economic dar și cultural, ideal pentru o un city-break. Muzee, muzică simfonică, palate dar și multe zone istorice, toate le puteți vedea în Varșovia.

Cum a făcut LOT din Varșovia „buricul lumii”? - GALERIE FOTO

Compania poloneză LOT efectuează 4 zboruri pe săptămână de la sfârșitul lunii martie de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" Cluj la Varșovia, oferind pasagerilor acces la destinații din toată lumea: Cracovia, Gdansk, Riga, Amsterdam, Londra, Bruxelles, dar și în zone îndepărtate cum ar fi New York, Chicago, Toronto, Tokyo sau Beijing.

Primul zbor LOT de la Cluj-Napoca spre Varşovia - GALERIE FOTO

Prima aeronavă Bombardier Q400 a companiei aeriene poloneze LOT a decolat din Cluj Napoca către Varşovia. Din acest moment, transportatorul aerian polonez va opera 4 zboruri săptămânale şi va oferi pasagerilor o reţea extinsă de conexiuni convenabile către zeci de destinaţii din Polonia, Europa, America de Nord şi Asia.

Compania poloneză LOT anunţă primele zboruri Cluj - Varşovia - GALERIE FOTO-VIDEO

Începând cu 30 martie compania poloneză de aviaţie LOT Polish Airlines va începe operarea serviciilor sale directe între Cluj-Napoca şi Varşovia. Compania poloneză va oferi cele mai bune legături aeriene nu numai către Polonia, dar, de asemenea, prin intermediul zborului Cluj-Napoca - Varşovia, şi către zeci de destinaţii din Europa şi America de Nord.