monitorulcj.ro Menu

„E semnătura MEA. Ia mâna de pe ea”. Un nou protest la Cluj

Umbrela anticorupție organizează un alt protest împotriva penalilor în funcții publice. De această dată, clujenii ies în stradă fiindcă șansele ca inițiativa „fără penali în funcții publice” să fie pusă în aplicate sunt destul de mici.

Clujenii vor oameni noi in politică

O nouă campanie care promovează reînnoirea clasei politice se desfăşoară în această perioadă la Cluj: “Oameni noi în politică”, lansată de USR şi Mişcarea România Împreună. Iniţiatorii vor desfăşura în weekend, pe Bulevardul Eroilor o acţiune de colectare de semnături.

Începe noua sesiune parlamentară

A doua sesiune ordinară a Parlamentului începe luni, 3 septembrie, urmând să se încheie înainte de sfârşitul lunii decembrie. Pe masa de lucru a aleşilor se vor afla proiecte controversate printre care şi iniţiativa “Fără penali în funcţii publice”.

Campania “Fără penali în funcţii publice”. Emanuel Ungureanu: majoritatea PSD-ALDE nu va putea să nu ţină cont de voinţa unui milion de oameni

USR Cluj a depus, miercuri, la Primăria Cluj-Napoca, peste 33.000 de semnături adunate din municipiu pentru campania “Fără penali în funcţii publice”. Prezent la depunerea listelor, deputatul Emanuel Ungureanu a declarat că majoritatea PSD-ALDE nu va putea să nu ţină cont de voinţa unui milion de oameni, câţi au semnat această iniţiativă la nivel naţional.