Ştiri din Transilvania

5 semne clare că ai probleme de sănătate! Se văd pe fața ta

5 semne clare că ai probleme de sănătate! Află cum poți identifica primele semne ale unei boli pe fața ta.

Fața ta este oglinda sănătății, conform unui vechi proverb chinezesc. Pielea reacționează prima în momentul unor schimbări în organism.  Pentru a înțelege mai bine cele 5 semne care îți arată că ai probleme de sănătate ți-am pregătit câteva explicații.

5 semne clare că ai probleme de sănătate

Frunte și sprâncene

Iritațiile de pe frunte sau de la nivelul sprâncenelor scot în evidență de cele mai multe ori afecțiuni gastrointestinale. Pielea dintre sprâncene îți indică o posibilă afecțiune hepatică. Ce soluții avem pentru această problemă? Elimină alimentele grase și consumul de alcool din dieta ta.

 Nasul

Iritațiile de pe nas, dar și acneea constantă arată o posibilă afecțiune cardiovasculară datorată stresului.
Încearcă să menții un stil de viață sănătos și să nu te mai enervezi pentru a rezolva această problemă delicată.


5 semne clare că ai probleme de sănătate Urechi

Acneea sau petele de la nivelul urechilor se află într-o legătură strânsă cu afecțiunile tractului urinar. Dacă ai probleme în această zonă ar trebui să faci un consult. Ca și recomandări ar fi bine să consumi mai multă apă și să renunți la alimentele cu prea multă sare.

Obraji

De la obraji pleacă semnele cu privire la starea plămânilor. Coșurile pe obraji sau iritațiile frecvente indică o posbilă afecțiune respiratorie. În plus, dacă ai coșuri în partea de jos a obrajilor atunci ai și afecțiuni dentare.
Renunță la fumat și ai mai multă grijă de sistemul respirator.


Buze

Afecțiunile dermatologice din jurul gurii reprezintă un semn al afecțiunilor digestive. Ar fi indicat ca dieta să conțină mai multe legume, dar și să consumi mai multă apă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter