Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 8 august 2021. Capricornii sunt bântuiți de trecut, iar Racii vor să se așeze la casa lor

HOROSCOP 8 august 2021. Află ce zodie atrage azi oamenii ca un magnet și ce nativ se chinuie prea mult să impresioneze persoana iubită.

 

 


HOROSCOP 8 august 2021. Astrele anunță o zi cu probleme din trecut care ies la suprafață pentru unii nativi. Leii forțează nota și vor să își găsească sufletul pereche.

 


Horoscop 8 august 2021. Berbec 

Cei din zodia Berbec sunt afectați de o poveste încheiată de curând. Pare că ai uitat să te bucuri de prezent și tinzi să te lași controlat de ceea ce s-a întâmplat în trecut. E momentul să îți faci puțină ordine între gânduri. 

Horoscop 8 august 2021. Taur 

Taurii au parte de o zi trăită conform noului stil de viață. Vrei să socializezi, să formezi conexiuni cu cei din jur și să recuperezi timpul pierdut în ultimii ani. Mergi pe acest drum, se pare că ți se potrivește și ești exact acolo unde trebuie să fii. 


Horoscop 8 august 2021. Gemeni 

Nativii Gemeni radiază în ultima vreme, iar azi pare că le iese mai bine ca oricând să atragă oamenii din jur ca un magnet. Ai tendința de a vorbi mai mult decât e nevoie în unele momente. Nu uita, nu e nevoie să dai mereu explicații celor din jur pentru ceea ce faci sau ești. 

Horoscop 8 august 2021. Rac 

Pentru Raci se anunță o zi în care sunt preocupați de viitor. Simți nevoia de stabilitate, ai obosit să nu îți găsești locul și te gândești serios că a venit momentul să îți creezi liniștea de care ai nevoie pentru a te simți cu adevărat împlinit.


CITEȘTE ȘI:

Zodiile care se URĂSC de moarte. TOP 5 zodii care nu se înțeleg niciodată


Horoscop 8 august 2021. Leu 

Cei din zodia Leu au parte azi de momente în care visează cu ochii deschiși la a-și întâlni sufletul pereche. Astrele te sfătuiesc să nu forțezi lucrurile, deoarece ele se întâmplă la momentul potrivit. Ce e al tău te așteaptă deja și va apărea când te aștepți mai puțin. 


Horoscop 8 august 2021. Fecioară 

Nativii Fecioară sunt cuprinși de emoții intense astăzi. Ai tendința de a ascunde aceste trăiri, însă acest lucru nu îți va aduce nimic bun. Nu îți fie frică să arăți ceea ce simți, e uman să fii vulnerabil, iar cei dragi ție vor aprecia asta. 

Horoscop 8 august 2021. Balanță 

Balanțele sunt sfătuite să mai lase munca și afacerile și să își acorde timp pasiunilor. Ai nevoie de un moment petrecut cu propria persoană, iar azi e o zi potrivită pentru a face asta. Lasă preocupările profesionale pentru mai târziu. 

Horoscop 8 august 2021. Scorpion 

Scorpionii vor asista azi la „scene” la care nu ar vrea să fie martori, iar asta îi face să se implice inutil. Poate fi vorba de conflicte care nu vă vizează, dar care totuși vă provoacă o stare de tensiune. Încearcă să nu te implici prea mult, poate un simplu sfat este de ajuns pentru a fi util. 

Horoscop 8 august 2021. Săgetător 

Cei aflați sub semnul zodiacal al Săgetătorului încearcă prea mult să își impresioneze persoana iubită, iar asta le va aduce probleme și conflicte interioare. Nu uita că partenerul este alături de tine pentru ceea ce ești tu, și nu pentru ceea ce ai vrea să fii. 

Horoscop 8 august 2021. Capricorn 

Capricornii pot realiza astăzi că au reprimat unele lucruri din trecut, iar în timp ele s-au adunat, afectându-vă starea din prezent. Încearcă să faci pace cu trecutul și să accepți că ai fost rănit de unele situații. Doar în acest mod vei putea merge mai departe fără a purta „pe umeri” poverile trecutului. 

Horoscop 8 august 2021. Vărsător 

Cei din zodia Vărsător simt nevoia de libertate, își doresc să fie spontani și să facă lucruri pe care nu obișnuiesc să le facă de obicei. O escapadă la mare ori undeva în natură ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru a te simți liber, așa cum îți dorești. 

Horoscop 8 august 2021. Pești 

Peștii nu sunt în cea mai bună formă, mai ales din punct de vedere emoțional. Se anunță inclusiv un conflict cu partenerul de cuplu, iar starea irascibilă pe care o ai te va face să reacționezi cu exagerare. Trage aer în piept și discută cu persoana iubită cu calm, vei vedea că lucrurile nu sunt atât de grave precum par.

CITEȘTE ȘI:

Cele mai bolnăvicioase zodii din horoscop

abonare newsletter