Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 7 august 2021. Vărsătorii sunt înșelați, iar Taurilor le sunt date planurile peste cap

HOROSCOP 7 august 2021. Află ce zodie este îndrăgostită și uită de tot din jur și ce nativ se frământă legat de viitor.

 

 


HOROSCOP 7 august 2021. Astrele anunță o zi cu evenimente importante pentru majoritatea zodiilor. Leii au probleme în cuplu.

 


Horoscop 7 august 2021. Berbec 

Cei din zodia Berbec se confruntă cu o mare tentație, care pare venită de nicăieri. Dacă ești într-o relație, acum e momentul în care vei realiza dacă este ceea ce îți dorești ori ești dispus să pierzi totul pentru ceea ce îți spune inima. Astrele sfătuiesc să te gândești bine la ce alegi și ce îți dorești cu adevărat. Decizia e în mâinile tale. 

Horoscop 7 august 2021. Taur 

Taurii au parte de o zi plină de spontaneitate. Cu siguranță, azi nu este ziua în care planurile tale sunt respectate, ci dimpotrivă, vei fi nevoit să anulezi totul și să te adaptezi situației în care te afli. Chiar și așa, astrele anunță o zi bună, mai ales pe plan profesional. 


Horoscop 7 august 2021. Gemeni 

Nativii Gemeni sunt preocupați de viitor mai mult decât de obicei. Ești nevoit să iei unele decizii destul de drastice, care îți vor trasa parcursul viitorului tău. Fii detașat și gândește lucrurile „la rece”, iar astfel, vei putea hotărî cu înțelepciunea de care ai nevoie. 

Horoscop 7 august 2021. Rac 

Pentru Raci se anunță o zi tensionată. Problemele vin din sfera vieții personale, vă faceți griji pentru niște aspecte legate de familie. Astrele spun că ești predispus însă, să vezi lucrurile mai grave decât sunt cu adevărat, iar asta te consumă emoțional.


CITEȘTE ȘI:

Zodiile care se potrivesc cel mai bine. Ce nativi formează cuplul perfect?


Horoscop 7 august 2021. Leu 

Cei din zodia Leu au parte azi de discuții aprinse cu partenerul de cuplu. Problemele par să nu se mai termine în ceea ce privește viața ta amoroasă. Pe de altă parte, relațiile cu membrii familiei se îmbunătățesc. 


Horoscop 7 august 2021. Fecioară 

Nativii Fecioară sunt cuprinși de fiorii iubirii, sunt cu capul în nori și cu fluturi în stomac. Nu mai e nevoie să fie precizat că acești nativi sunt îndrăgostiți până peste cap și pare că orice alt aspect din viața lor a trecut pe planuri care nu pre au importanță în aceste momente, de care se bucură din plin alături de persoana iubită. 

Horoscop 7 august 2021. Balanță 

Balanțele întâmpină probleme în sfera profesională. Se anunță o posibilă ceartă cu colegii de muncă, iscate în urma unei situații în care nu reușiți să dați randament așa cum o faceți de obicei. Întâmpinați probleme într-o sarcină pe care o aveți de îndeplinit, însă problemele se vor rezolva la fel de rapid precum au și început. 

Horoscop 7 august 2021. Scorpion 

Scorpionii sunt melancolici azi și ușor sensibili. Această stare vă este provocată de unele frământări legate de viitor. O cină în familie ori o ieșire cu persoana iubită ar putea să vă liniștească și să vă ajute să priviți lucrurile și din altă perspectivă. 

Horoscop 7 august 2021. Săgetător 

Cei aflați sub semnul zodiacal al Săgetătorului își dedică această zi pasiunilor lor. Din cauza volumului mare de muncă pe care l-ai avut în ultima vreme, pare că ai uitat să te bucuri și de lucrurile care te pasionează și te încarcă de energie. Azi e o zi perfectă pentru a recupera timpul pierdut. 

Horoscop 7 august 2021. Capricorn 

Capricornii sunt măcinați de niște gânduri din trecut. Starea ta nu este tocmai una plăcută, iar ca și cum nu ar fi suficient, aceasta îți afectează și relațiile cu cei din jur. Trage aer în piept și gândește lucrurile cu calm, controlul e în mâinile tale. 

Horoscop 7 august 2021. Vărsător 

Cei din zodia Vărsător vor fi păcăliți de o persoană care aparent vă vrea binele. Încercați să nu vă lăsați păcălit. Dacă veți fi suficient de atent, „masca” celui care vă vrea răul ar putea să cadă înainte ca acesta să reușească ceea ce și-a propus. 

Horoscop 7 august 2021. Pești 

Peștii au parte de o zi liniștită, fără evenimente care să le provoace emoții puternice. Lucrurile merg bine pe plan profesional, iar asta vă ajută să aveți și o viață socială care vă permite să vă bucurați de prezența celor din jur.

CITEȘTE ȘI:

Top 5 zodii care vor avea noroc nedescris în viață. Ești și tu printre cei norocoși?

Ultimele Stiri
abonare newsletter