Ştiri din Transilvania

Cadouri și surprize de 1 iunie 2021. Cele mai frumoase idei de Ziua Copilului

Cadouri și surprize de 1 iunie 2021. Vine Ziua Copilului, ziua care trebuie să fie specială pentru cei mici și plină de surprize. Iată câteva ideii de cadouri și surprize pentru copilul tău.

 

 


Cadouri și suprize de 1 iunie 2021. În câteva zile vom sărbători Ziua Copilului, iar cei mici trebuie să fie puși în prim-plan. Nu este foarte ușor să îi surprinzi, deoarece te anunță cu mult timp înainte ce își doresc, însă ți-am pregătit câteva idei.

 


Cadouri și surprize de 1 iunie 202i. Ce cadouri să îi faci copilului tău?

Bebelușii sunt cei mai ușor de mulțumit pentru că ei nu prea știu să facă diferența între jucăriile scumpe și cele mai puțin scumpe. Pentru ei cele mai atrăgătoare cadouri sunt jucăriile de cauciuc pe care le pot mesteca sau cele care au muzicuță. Jucăriile pentru bebeuluși trebuie să fie cât mai colorate și cât mai interactive, cum ar fi o carte muzicală.

Pentru copii peste 5 ani, lucrurile se complică. Dar un lucru este sigur, își doresc mai tot ceea ce văd la televizor. Frozen, Patrula Cățelușilor sunt doar câteva dintre deseneel preferate. Magazinele sunt pline cu jucării de acest fel. De asemenea, jocurile interactive sunt bine primite. Un lego sau diferite jocuri cu pioni, cum ar fi „Nu te supăra, frate!” sunt printre jocurile preferate de copii.


Cadouri și surprize pentru 1 iunie 2021. Cum să îți surprinzi copilul?

Ziua începe cu un cadou, însă trebuie să o umplem și cu multe activități pentru a nu se plictisi cei mici. Puteți începe printr-o simplă vizită într-un parc de joacă, iar apoi îi puteți suprinde cu o vizită la un spațiu special amenajat pentru săritul cu trambulina. De asemenea, puteți să mergeți la un parc de distracții, copii adoră acele parcuri.

Puteți să faceți și un mini joc în casă, un fel de schimb de vieți pentru câteva ore, timp în care să vă lăsați copilul să vă aleagă hainele cu care să vă îmbrpcați și să faceți ce spun el, dar cu o limită.


De asemenea, puteți să cumpărați mai multe costume haoiase și să faceți „Parada de modă a viitorului”.

Orice ați face în această zi, un singur lucru este important, să le oferiți multă atenție și să le arătați cât de mult îi iubiți.


CITEȘTE ȘI:

Surprize și cadouri pentru copilul tău de 1 Iunie. Cum îl poți surprinde de Ziua Copilului

abonare newsletter