Ştiri din Transilvania

Paște Catolic 2021. MESAJE și felicitări cu ocazia Paștelui Catolic în limba română

Mesaje Paște Catolic 2021. Află ce mesaje, urări sau felicitări poți trimite celor dragi cu ocazia Paștelui 2021.

 

 


Este o perioadă grea pentru toți, fiindcă nu putem să fim alături de cei dragi în aceste momente de sărbătoare, dar putem să-i bucurăm cu un mesaj, prin care să le transmitem toate gândurile bune, fie că e o urare, felicitare, sau chiar un mesaj prin telefon.

Mesaje Paștele Catolic 2021

Mesaje de Paște 2021: Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!


Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Mesaje de Paște 2021: Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!


Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă încredere, lumină, iubire, speranţă. Un Paște Fericit!

Mesaje de Paște 2021: Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţă şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldura în suflete! Hristos a Înviat!


Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire! Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paște fericit!

Mesaje de Paște 2021: Minunea Învierii Domnului să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viața și să vă aducă renașterea credinței, speranței, bucuriei cu bunătate și căldură în sufletele voastre! Hristos a Înviat!


Dumnezeu să vă dea un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paște fericit, alături de cei dragi!

Altele

Mesaje de Paște 2021: Clopotele învierii să vestească o primăvară frumoasă, încărcată de bucurii și de speranțe, energie nouă și lumină caldă. Vă dorim din suflet să aveți parte de minuni și să prețuiți momentele frumoase alături de cei pe care îi iubiți.

Paștele ne dăruiește veselie, Paștele ne oferă fericire. Paștele ne aduce nemarginita binecuvantare a Domnului, Paștele ne copleșește cu o proaspătă iubire… Un Paște fericit și cele mai sincere urări de bine!

Mesaje de Paște 2021: Pomii înfloriți, florile proaspăt deschise și cântecul zglobiu al păsărilor, toate îmi șoptesc că a sosit Paștele. Îți simt sufletul cald și aproape cu prilejul fiecărui Paști, dar și a fiecărei zi din viață. Paște fericit și Hristos a Înviat!

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii! Paște fericit!

Mesaje de Paște 2021: Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

Ultimele Stiri
abonare newsletter