Ştiri din Transilvania

Horoscop 7 martie 2021. Capricornii s-ar putea accidenta. Fecioarele trebuie să evite situațiile tensionate

Horoscop 7 martie 2021. Taurii nu vor să comunice despre problemele lor. Balanțele sunt o sursă de energie pozitivă.

 

 


Horoscop 7 martie 2021. Astrele îți aduc cele mai bune vești în această zi. Mai multe zodii trăiesc sentimente profunde.

 


Berbec

 


Zodia Berbec. O să fiţi o bombă de energie şi bună dispoziţie şi nimeni nu va putea schimba asta. Va fi o zi reuşită din toate punctele de vedere. Veţi face tot ce v-aţi propus pentru această zi.

Horoscop 7 martie 2021 Taur

Zodia Taur. Cei din jur se vor simți lăsați pe dinafară, neștiind ce părere aveți despre ei. Mergeți pe ideea că dacă nu puteți spune nimic drăguț, mai bine nu spuneți nimic, dar nu este o soluție. Devine obositor să fii mereu diplomat, așa că relaxeazați-vă și exprimați-vă adevăratele gânduri. Este comunicare sinceră, nu bârfă.


Gemeni

Zodia Gemeni. Nu vă ajustați ambițiile astfel încât să se potrivească cu ambițiile altora. Asigurați-vă întotdeauna că vă concentrați asupra îndeplinirii obiectivelor personale, nu ale altcuiva. Unele personalități puternice ar putea să vă ceară să lăsați baltă ceea ce vă preocupă și vă implicați în proiectele sale. Dacă nu vă doriți asta, nu o faceți.


Horoscop 7 martie 2021 Rac

Zodia Rac. Gândiți-vă pozitiv pentru că v-ați început bine ziua. Asta este trăsătura cea mai de admirat a dumneavoastră. Puteți să zâmbiți și să vedeți imaginea de ansamblu, făcând abstracție de aspectele neplăcute din trecutul apropiat.

Leu

Zodia Leu. În prima parte a zilei, este posibil să nu luați în calcul că situația se poate complica în cuplu, mai ales dacă partenerul află că îi ascundeți unele lucruri legate de intențiile privind relația cu părinții, familia, patrimoniul. Ca lucrurile să nu degenereze într-o dispută aprinsă, ar fi bine să împătășiți planurile.

Horoscop 7 martie 2021 Fecioară

Zodia Fecioară. Ar fi bine să evitați conflictele azi, mai ales din punct de vedere emoțional. Stați departe de situațiile tensionate, fiți calm, răbdător și acordați timp persoanei iubite, mai multă iubire nu strică.

Balanță

Vă simțiți mai sufletit azi, așa că îi veți ajuta și pe alții să zâmbească. Aveți grijă doar pe cine decideți să ajutați azi, unele persoane s-ar putea să încerce să vă joace pe degete.

Scorpion

Amintiți-vă că nu doar dumneavoasrtă treceți prin perioade stresante. S-ar putea ca partenerul drumneavoastră să fie extenuat din cauza serviciului, motiv pentru care nu vă poate oferi toată atenția de care aveți nevoie.

Horoscop 7 martie 2021 Săgetător

Zodia Săgetător. Dilema care vă macină gândurile de câteva zile poate fi rezolvată printr-o ieșire cu prietenii. Spuneți-le ce vă doare și poate ei vor găsi o explicație. Lăsați lucrurile să se întâmple de la sine, cu calm și naturalețe și totul va fi bine.

Capricorn

Zodia Capricorn. Vă recomandăm să fiţi deosebit de prudent astăzi, pentru că puteţi avea probleme cu sănătatea sau chiar accidente. Nu vă supra-solicitati! Ar fi bine să evitaţi călătoriile lungi şi petrecerile. Pe fondul oboselii acumulate, puteţi deveni irascibil şi nu este exclus să vă luaţi la ceartă.

Horoscop 7 martie 2021 Vărsător

Zodia Vărăstor. Contextul astral de astăzi vă aduce aduce preocupări pentru o călătorie în străinătate, fie că e vorba de o vacanță sau un schimb de experiență. Vă interesați în legătură cu condițiile de călătorie, astfel încât să nu apară vreo surpriză înainte de plecare sau în ce privește drumul.

Pești

Zodia Pești. La locul de muncă trebuie să fiți atent la oamenii cu care veți interacționa, deci gândiți-vă bine azi în cine vă încredeți. E duminică și aveți chef să vă gândiți la probleme, dar puteți să evitați conflictele de luni.

abonare newsletter