Ştiri din Transilvania

Ziua Îndrăgostiților: idei de cadouri și activități de Valentine’s Day

Idei de cadouri și activități de Ziua Îndrăgostiților. Se apropie Valentine’s Day și este timpul ca îndrăgostiții să-și sărbătorească iubirea pe care o poartă cuiva drag.

 

 


Anul acesta, lasă deoparte cadourile obișnuite precum ciocolata, cutiile cu bomboane și pernele în formă de inimă. În schimb, îndrăznește să îi iei persoanei dragi cadouri unice, dar și utile de Ziua Îndrăgostiților.

 


Află ce cadou îi poți dărui lui sau ei de Valentine's Day, în funcție de stadiul și cât de lungă este relația voastră. Dacă nu sunteți încă împreună, surprize precum dulciuri făcute în casă sau alte lucruri „confecționate” de tine pot demonstra însemnătatea pe care o au ei pentru tine, mai ales de Ziua Îndrăgostiților.

Cadouri pentru ea de Ziua Îndrăgostiților / Valentine's Day:

- eșarfe din materiale fine, precum mătasea sau caşmirul, însoţite de broşe cu şnur de mărţişor; ședinţă de relaxare la spa, masaj şi tratamente de îngrijire
- inventează un joc şi ascunde mici cadouri dulci prin casă, astfel încât, pe toată durata zilei, să fie surprins sau surprinsă de micile plăceri ale vieţii
- parfumurile, seturile de baie cu gel de duş, loţiuni sau uleiuri; cosmetice    
- bijuteriile vor fi întotdeauna printre cadourile preferate de doamne
- florile sunt întotdeauna cea mai sigură alegere atunci când sunteţi în pană de idei


Cadouri pentru el de Ziua Îndrăgostiților / Valentine's Day:

- gătește-i mâncarea și cumpără-i sticla de vin preferată, ascultă cu el muzica care îi place; gătirea micului dejun reprezintă un gest romantic și pentru el, și pentru ea
- un calendar personalizat de birou sau chiar unul comic
- pentru un soţ sau un iubit pasionat de tehnologia de ultimă oră, o carcasa personalizată pentru telefonul său poate reprezenta un cadou potrivit pentru Ziua Îndrăgostiţilor
- dacă adoră sportul şi aventura, fă-i cadou o lecţie de paraşutism sau o excursie către o destinaţie necunoscută
- un CD cu muzica din anul în care s-a născut sau bilete la concertul formaţiei lui preferate
- un joc de societate

Cadouri pentru un buget redus de Ziua Îndrăgostiților / Valentine's Day

Dacă nu vrei să cheltui foarte mult, o listă cu idei de cadouri încadrate într-un buget redus îți poate fi de ajutor:


- înlocuiește-i portofelul vechi cu unul nou, de calitate
- un breloc personalizat pentru cheia mașinii va reprezenta întotdeauna un cadou pe placul lui
- o cravată, pentru el, sau o rochie/bluză mai elegantă, pentru ea
- o pereche de șosete viu colorate;
- butoni pentru cămașă personalizați în funcție de pasiunile lui
- dacă îi cunoști gusturile în materie de lectură, o carte deosebită va fi cel mai la îndemână și de efect cadou;
- o cană personalizată / cu un mesaj romantic
- o jucărie de pluș
-o cutie sau un suport pentru bijuterii

Oricare dintre ideile de mai sus ai alege-o, cadoul de Valentine’s Day trebuie să fie simbolic și să reprezinte iubirea dintre voi. În plus, nu trebuie să așteptați această zi ca să vă dăruiți cadouri. Fă-o chiar acum!


Activități de Ziua Îndrăgostiților. Sunteți împreună de o lună

O relaţie nouă înseamnă, într-un fel, că orice lucru este perceput ca fiind special. Putem deduce, astfel, că simpla experienţă de a fi împreună este adeseori, mult mai semnificativă decât un cadou material. Fie că e o cină gătită împreună de Ziua Îndrăgostiților, acasă, fie un film văzut alături de un decor romantic (luminițe, lumânări, poate chiar un cort făcut din pături), gestul și intenția va fi de apreciat.

Activități de Ziua Îndrăgostiților. Sunteți împreună de un an

Un an de relaţie este cea mai bună perioadă pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiţilor, consideră unii experți. Relaţiie sunt suficent de fragede încât să mai existe senzaţia de noutate, dar destul de înaintate încât să te simţi confortabil cu celălalt.

De Valentine’s Day mergeți împreună la o sesiune de masaj, răsfățați-vă  cu o ieșire în oraș, unde să sărbătoriți cu o sticlă de șampanie.

Activități de Ziua Îndrăgostiților. Sunteți împreună de cinci-zece ani

După cinci-zece ani de relație există nevoia de ceva cu adevărat distractiv şi incitant. Șansele ca tu şi partenerul tău să fi trecut deja de repetate ori prin toate activităţile tipice de Ziua Îndrăgostiţilor sunt destul de mari, motiv pentru care în acest moment aţi putea să plănuiţi sau să cumpăraţi ceva cu adevărat semnificativ.

O idee de activitate de Valentine’s Day ar putea fi o „excursie” în doi în locul în care v-aţi cunoscut sau unde aţi sărbătorit primul 14 februarie împreună. O seară plină de muzică este, de asemenea, o activitate recomandată. Aceasta poate consta într-o vizită la teatru sau opera, sau (o vizită) la cel mai apropia ring de dans, unde să uitați de grijile de fiecare zi și să vă bucurați unul de prezența celuilalt.

Activități de Ziua Îndrăgostiților. Sunteți împreună de 25+ ani

Dacă aţi ajuns la 25 de ani de relaţie, aţi putea pune la cale de ziua îndrăgostiților ceva numai pentru voi, ceva de care nu v-aţi putut bucura în linişte în ultimii ani. O surpriză frumoasă pentru partener ar fi o „evadare” de weekend, fie la o pensiune din apropiere, fie o minivacanţă în Europa.

Cuplurile care obişnuiesc să facă des călătorii s-ar putea bucura de o hartă personalizată care să conţină toate locurile în care aţi mers împreună. Alt cadou potrivit pentru ziua îndrăgostiților ar fi un album fotografic al istoriei relaţiei voastre, completat cu scrisori şi alte amintiri, sau un slideshow video cu un fundal muzical care să aibă o semnificaţie puternică pentru amândoi.

 

Articol scris de Sarah Gherman

Ultimele Stiri
abonare newsletter