Ştiri din Transilvania

Zodiile care se atrag. Ce zodie trebuie să ai pentru a forma un cuplu perfect

Zodiile sunt extrem de importante în formarea unui cuplu. Unele se atrag și sunt compatibile, în timp ce altele se resping. Iată care sunt zodiile care se înțeleg cel mai bine.

Zodiile care se atrag. Ce zodie trebuie să ai pentru a forma un cuplu perfect Zodiile care se atrag. Ce zodie trebuie să ai pentru a forma un cuplu perfect

Astrele au un impact extrem de important în dezvoltarea personalității și a oamenilor în general. Fiecare zodie are specificul ei aparte, iar anumite zodii se resping, în timp ce altele se atrag și se înțeleg de minune.

Zodia Berbec este compatibilă cu gemeni, leu, săgetător sau vărsător. Berbecii sunt foarte temperamentali și nerăbdăroi, dar pot să fie și aventuroși și energici. O astfel de zodie se potrivește de minune cu gemeni și vărsător.


Taur se potrivește cel mai bine cu rac, fecioară, capricorn și pești. Taurii sunt uneori lacomi, dar sunt și pesoane de încredere.

Gemeni au cea mai bună compatibilitate cu berbec, leu, balanță și vărsător. Gemenii sunt atrași de semne de aer (vărsător și balanță), dar se și pot înțelege perefect cu leul și berbecul.  Gemenii sunt inteligenți și le place să trăiască viața la maxim.


Racii se înțeleg perfect cu taurii

Racii se potrivesc de minune cu taur, fecioară, scorpion și pești. Racii sunt una dintre zodiile darnice când îndrăgostesc și oferă totul persoanei iubite. Racul se potrivește cu semnele de pământ precum taur și fecioară, dar și cu cele de apă (pești și scorpion).

Leul este compatibil cu berbec, gemeni, balanță și săgetător. Această zodie se potrivește cu semne de aer precum gemeni și balanță. Leii oferă multă iubire și acceptă cu greu părerile altora.


Citește și:

Cele mai bolnăvicioase zodii din horoscop

Fecioara este compatibilă cu taur, rac, scorpion și capricorn. Fecioara se înțelege perfect cu semnele de pământ, adică taur și capricorn, însă au o relație bună cu racii și scorpionii. În general, fecioarele sunt perfectioniști și critici.

Balanța este compatibilă cu gemeni, leu, săgetător și vărsător.  Cei din zodia balanța sunt indeciși și creduli, dar și diplomați. Balanța se potrivește de minune cu gemenii și vărsătorii, dar se înțeleg bine și cu leii sau săgetătorii.


Zodiile precum scorpion se înțeleg bine cu racii și peștii

Scorpion  are cea mai bună compatibilitate cu rac, fecioară, capricorn și pești. Scorpionii se înțeleg bine cu racii și peștii care au semne de apă. Astfel de zodii nu se dau în laturi de la relațiile cu capricornii sau fecioarele. Scorpionul este cel mai puterni semn al zodiacului și poate deveni foarte ușor răutăcios sau obsesiv.

Săgetătorul este compatibil cu berbec, leu, balanță, vărsător.   Această zodie este atrasă de berbec și leu, însă se potrivește perfect și cu semnele de aer precum balanță și vărsător. Săgetătorii sunt onești și optimiști, dar și foarte inteligenți.


Capricornul se potrivește de minune cu taur, fecioară, scorpion, pești. Capricornii  au cele mai bune relații cu taurii și fecioarele, însă pot forma un cuplu bun și cu scorpionii sau peștii. Capricornii sunt atenți și foarte discilplinați, însă sunt foarte pesimiști.

Vărsătorii au cea mai bună compatibilitate cu zodia berbec, gemeni, balanță și săgetător.

Cele mai bune relații pentru vărsător sunt cu gemenii și balanțele, dar și cu semne de foc precum berbec sau săgetător. Vărsătorii sunt inteligenți, independenți și loiali.

Pești au cele mai bune semne de compatibilitate cu taur, rac, scorpion și capricorn.  Peștii se înțeleg bine cu racii și scorpionii, precum și cu taurii și capricornii. Această zodie are o imaginație bogată și sunt foarte sensibili, uneori idealiști.

Citește și:

Horoscop mai 2020. Zodii care atrag banii ca un magnet

 

Horoscop dragoste. Cei mai geloși bărbați în funcție de zodiac lor

 

 

abonare newsletter