Ştiri din Transilvania

Horoscop 4 februarie 2021. Săgetătorii reaprind flacăra iubirii. Fecioarele pornesc într-o călătorie

Horoscop 4 februarie 2021. Berbecii ar putea avea probleme în cuplu. Nu e singura zodie care va fi implicată în dispute.


 

Horoscop 4 februarie 2021. Astrele îți aduc cele mai bune vești în această zi. Mai multe zodii trăiesc sentimente profunde.


 

Berbec


Zodia Berbec. În prima parte a zilei, este posibil să nu luați în calcul că situația se poate complica în cuplu, mai ales dacă partenerul află că îi ascundeți unele lucruri legate de intențiile privind relația cu părinții, familia, patrimoniul. Ca lucrurile să nu degenereze într-o dispută aprinsă, ar fi bine să împătășiți planurile.

Horoscop 4 februarie 2021 Taur

Zodia Taur. O persoană din trecut revine în viața dumneavoastră. Poate a greșit cândva, dar întotdeauna este loc de mai bine. Ați putea să îi oferiți o a doua șansă, fiindcă îi pară rău pentru ce a făcut. Sigur nu veți regreta.


Gemeni

Zodia Gemeni. Urmează un eveniment important pentru aceşti nativi. Chiar dacă va fi o perioadă aglomerată şi cu mult stres, veţi fi mândru pentru că o să reuşiţi să duceţi toate planurile la bun sfârşit.


Horoscop 4 februarie 2021 Rac

Zodia Rac. Interes major pentru schimbul de păreri, indiferent de omul care îți stă în față. Aveți de învățat atât de la copii, cât și de la persoanele în vârstă. E o zi productivă și perfectă pentru noi încercări.

Leu


Zodia Leu. Sunteți atras ca un magnet de o persoană care nu face parte din anturajul dumneavoastră. Este o zi specială în care vă puteți deschide sufletul pentru a vorbi despre sentimentele pe care le simțiți.

Horoscop 4 februarie 2021 Fecioară

Zodia Fecioară. Contextul astral de astăzi vă aduce aduce preocupări pentru o călătorie în străinătate, fie că e vorba de o vacanță sau un schimb de experiență. Vă interesați în legătură cu condițiile de călătorie, astfel încât să nu apară vreo surpriză înainte de plecare sau în ce privește drumul.

Balanță

O să fiţi o bombă de energie şi bună dispoziţie şi nimeni nu va putea schimba asta. Va fi o zi reuşită din toate punctele de vedere. Veţi face tot ce v-aţi propus pentru această zi.

Scorpion

Vă aşteaptă o zi cu multă iubire. Veţi primi toată atenţia dorită atât de la partener, cât şi de la prieteni. Se anunţă o zi de milioane.

Horoscop 4 februarie 2021 Săgetător

Zodia Săgetător. Astăzi aveți un randament ridicat din punct de vedere intelectual. Aveți idei bune care ar putea să fie folosite pe viitor în proiectele de la serviciu. În planul sentimental, sunteți tentat să luați legătura cu cineva din trecut și să reluați povestea de iubire.

Capricorn

Zodia Capricorn. Va fi o zi plină de provocări. Tot ce aveţi de făcut este să profitaţi de ocazie şi să îndrăzniţi să vă impuneţi punctul de vedere. La final, veţi avea doar de câştigat!

Horoscop 4 februarie 2021 Vărsător

Zodia Vărăstor. Sunteți extrem de atent la relații și la nevoile celor dragi. Dacă o persoană are nevoie de sprijin sunteți gata să-i săriți în ajutor, ceea ce o ajută mult să depășească acel moment greu din viața sa.

Pești

Zodia Pești. Relaxare și odihnă din belșug, așa arată ziua pentru acești nativi. Sunt mai deciși ca niciodată să nu facă absolut nimic, ci doar să-și încarce bateriile.

abonare newsletter