Ştiri din Transilvania

PLIN de GUNOAIE în Pădurea Făget! Un clujean a strâns o mașină de deșeuri. FOTO

Un clujean a strâns gunoaiele aruncate de alții în Pădurea Făget și le-a pus în mașină, pentru a curăța aria protejată. În fiecare săptămână, bărbatul adună o mașină de deșeuri.


 

Un cititor ne-a semnalat faptul că aria protejată de interes național, Făgetul Clujului, e plină de gunoaie. Clujeanul a strâns deșeurile abandonate și le-a pus în mașină, lucru care o să îl coste câteva zeci de lei la spălătorie.


 

Cu toate că bărbatul a anunțat autoritățile în legătură cu abandonul gunoaielor în aria protejată, acest lucru se întâmplă „de ani de zile”. El culege săptămânal gunoaiele altora „pe banii și timpul” său.


„Asta se întamplă în zona protejată a pădurii Faget Cluj, mai precis în situl Fagetul Clujului 2000. Asta se întâmplă în toată pădurea, se aduc gunoaie, se fură lemn se intră cu vehicule gen ktm (interzise printre altele în pădure). Am sesizat garda de mediu, primăria Feleacu Cluj, primăria Cluj, garda forestieră, ocolul silvic și totul degeaba. Semne de incultură și lipsă de civilizație din partea oamenilor și delăsare din partea autorităților. Strâng mizeriile altora pe banii și timpul meu. Și asta de ani de zile săptămânal”, a declarat pentru monitorulcj.ro

Ultimele Stiri
abonare newsletter