Ştiri din Transilvania

Un fost șef al Poliției Locale și-a înjunghiat de 5 ori fosta iubită

O femeie a fost înjunghiată de cinci ori de fostul iubit, în scara unui bloc din Oradea.

 

 


O femeie din Oradea a fost înjughiată de 5 ori de fostul iubit, pe scara blocului. După mai multe ore de căutări, poliţiştii l-au prins pe agresor. Potrivit publicaţiei ebihoreanul.ro, acesta este fost şef al Poliţiei Locale din oraş.

 


Potrivit unui martor citat de publicație, după ce s-au certat într-o mașină, în parcare, polițistul local și-a înjunghiat de cinci ori fosta parteneră de viață, apoi a fugit. Alerta la 112 a fost dată în jurul orei 18.00, la faţa locului fiind solicitat un echipaj medical al SMURD Bihor.

Femeia a fost dusă la spital

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean.


„Pacienta are în jur de 40 ani, are 5 plăgi prin înjunghiere, la nivelul toracelui şi abdomenului superior. Leziunile sunt de gravitate medie şi mare, sigur va rămâne internată în spital”, a declarat duminică seară pentru ebihoreanul.ro şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Medicul a precizat că femeia este conştientă, stabilă, dar va avea nevoie de mai multe proceduri pentru a-i asigura respiraţia.


„Leziunile sunt penetrante, aproape de plămâni”, a mai spus dr. Borcea.

Atacatorul, prins aproape de miezul nopții

După atacul șocant, polițiștii au început să „perieze” zona, pentru a da de agresor. Au folosit inclusiv reflectoare şi un câine de urmă.


Aproape de miezul nopții, bărbatul a fost prins și încătușat. Individul se ascundea într-un bloc recent finalizat de pe strada Oneștilor, nu departe de imobilul unde a avut loc atacul.

Făptașul, fost șef al Poliției Locale

Potrivit ebihoreanul.ro, victima se despărțise de bărbat în noiembrie, iar, în trecut, a obținut, pentru 3 luni, chiar și un ordin de protecție împotriva acestuia.

Aceeași publicație locală a dezvăluit că agresorul este poliţist local activ și a deținut funcții importante în cadrul Poliției Locale Oradea, fiind, la un moment dat, chiar șeful acestei instituții.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru tentivă de omor.

CITEȘTE ȘI

Scene halucinate în Cluj-Napoca! Un drogat a înjunghiat un trecător în miezul zilei

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter