Ştiri din Transilvania

Drum județean din zona montană a Clujului, IMPECABIL după asfaltarea completă FOTO

Drumul județean 103J Alunișu – Săcuieu – Vișagu arată impecabil după asfaltarea completă.

 

 


Consiliul Județean Cluj a finalizat integral lucrările derulate pe drumul județean 103J Alunișu – Săcuieu (DJ 103H) – Vișagu.

 


Astfel, după asfaltarea a două sectoare de drum în lungime de 5,6 kilometri, de la kilometrul 7 până la kilometrul 12+600, investiția a fost complet finalizată prin realizarea lucrărilor la acostamente, montarea parapeților metalici de siguranță și trasarea marcajelor rutiere marginale.

Modernizarea DJ 103H pune în valoare potențialul turistic

Anterior operațiunilor finalizate recent, ca etape premergătoare așternerii de covor asfaltic, au fost executate lucrări constând în reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră spartă, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea și curățarea podețelor, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare, dar și așternerea de strat de balast stabilizat.


„Lucrările pe acest drum sunt parte a unei strategii coerente și a unui program mult mai amplu care vizează punerea în valoare a imensului potențial turistic de care dispune zona montană a județului”, a precizat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

CITEȘTE ȘI:


Măguri Răcătău, comuna șerpuită din județul Cluj, văzută de la înălțime. GALERIE FOTO

 

Drumul dintre Mărișel și Măguri Răcătău a fost asfaltat și arată impresionant - FOTO

 


 

abonare newsletter