Ştiri din Transilvania

Un bebeluș de 4 luni a fost răpus de COVID-19. Este cea mai tânără victimă a virusului, în România

​Un băiețel de doar patru luni, internat la Sibiu este cea mai tânără victimă a COVID-19 din România.

Un bebeluș de 4 luni a fost răpus de COVID-19. Este cea mai tânără victimă a virusului, în România Un bebeluș de 4 luni a fost răpus de COVID-19. Este cea mai tânără victimă a virusului, în România

 

 


Bebelușul suferea de mai multe comorbidități accentuate și era internat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. Și mama sa este internată, tot cu noul coronavirus.

 


La Spitalul de Pediatrie din Sibiu mai sunt internați 18 copii, dintre care doi la ATI, iar starea generală a acestora este bună. Decesul copilului de patru luni este al doilea înregistrat luna aceasta la categoria de vârstă sub nouă ani.

În urmă cu mai bine de două săptămâni, un copil de patru ani din Mureș a pierdut lupta cu boala.


107 decese în 24 de ore

Miercuri, în România au fost raportate decesele a 107 persoane infectate cu noul coronavirus.

Dintre decese, unul a fost înregistrat la categoria de vârstă 0-9 ani, copilul din Sibiu, 2 la categoria de vârstă 30-39 de ani, 7 decese au fost înregistrate la categoria 40-49 de ani, 17 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 16 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 38 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 26 decese la categoria de peste 80 de ani. 100 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 1 pacient decedat nu a prezentat comorbidități iar pentru 6 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.


CITEȘTE ȘI

Un copil de patru ani a murit după ce a fost infectat cu COVID-19. Este cea mai tânără victimă

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter