Actualitate

Un copil de patru ani a murit după ce a fost infectat cu COVID-19. Este cea mai tânără victimă

Un copil de doar patru ani a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Este cea mai tânără victimă care a fost infectat cu covid-19.

un-copil-de-patru-ani-a-murit-din-cauza-infectarii-cu-covid-19-este-cea-mai-tanara-victima un-copil-de-patru-ani-a-murit-din-cauza-infectarii-cu-covid-19-este-cea-mai-tanara-victima

 

 


Un copil în vârstă de doar patru ani a murit după ce a fost infectat cu coronavirus. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat duminică un deces la grupa de vârstă 0-9 ani.

Este vorba de un băiat cu vârsta de patru ani din Mureș, care a decedat după ce a fost infectat. Copilul avea și alte probleme medicale.


2.880 de noi cazuri de COVID-19 - un nou record - au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, bilanțul ajungând la 155.283, potrivit datelor raportate duminică de Grupul de Comunicare Strategică.

De sâmbătă dimineața și până azi la ora 10:00 au fost raportate 53 de decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus.

CITEȘTE ȘI:


Dr Alexandru Rafila a explicat că transmiterea noului coronavirus în școli este limitată, însă problemele există în mijloacele de transport în comun.

 

94 de cazuri de COVID-19 în Cluj. Situație dramatică în spitalele destinate bolnavilor de coronavirus

 

 

abonare newsletter