Ştiri din Transilvania

VIDEO. Profesoară filmată în timp ce își lovește elevii. Anisie a cerut o anchetă

Mai mulți elevi de la o școală au fost loviți de o profesoară. Imaginile postate pe rețelele de socializare au ajuns până la ministrul Educației.

VIDEO. Profesoară filmată în timp ce își lovește elevii. Anisie a cerut o anchetă VIDEO. Profesoară filmată în timp ce își lovește elevii. Anisie a cerut o anchetă

 

 


Monica Anisie solicită Inspectoratului Școlar o anchetă, după ce a aflat de pe Facebook că mai mulți elevi de la o școală din localitatea Borșa, județul Maramureș, au fost loviți de o profesoară.

 


„Astăzi am aflat de pe pagina de Facebook a lui Andy Popescu, dintr-o înregistrare video, că mai mulți elevi de la o școală din localitatea Borșa, județul Maramureș, au fost loviți de o profesoară. Am contactat personal atât inspectorul școlar general, cât și inspectorul școlar general adjunct ai inspectoratului școlar, solicitându-le ca luni dimineață să înceapă o anchetă la respectiva unitate de învățământ, iar la finalul acesteia, să întreprindă toate măsurile necesare impuse de lege”, scrie Anisie pe Facebook.


„Mă întristează să aflu despre astfel de incidente! Cu toții trebuie să reacționăm ferm și imediat, cu toleranță ZERO la violența în școli”, a precizat ministrul Educației.

Poliția s-a autosesizat

Poliția Maramureș a anunțat, duminică, faptul că polițiștii din Borșa s-au sesizat din oficiu și fac cercetări la o școală din Borșa, unde profesoara a fost surprinsă în imagini filmate în instituția de învățământ, în timp ce lovește elevii.


Cercetările se fac pentru rele tratamente aplicate minorului, purtare abuzivă și nedenunțarea, urmând a se stabili toate împrejurările producerii faptei și dispunerea măsurilor legale care se impun.

Cercetările se desfășoară sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.


CITEȘTE ȘI

O educatoare lovește un copil pentru că refuză să taie fructe la grădiniță. VIDEO

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter