Ştiri din Transilvania

Mireasa care a avut o nuntă cu peste 350 de oameni are COVID19. Toți participanții trebuie să intre în izolare

Mireasa care a avut o nuntă cu peste 350 de participanți a fost confirmată cu COVID19, iar toți participanții trebuie să intre în izolare. În urma evenimentului s-a deschis un dosar penal.

mireasa-care-a-avut-o-nunta-cu-peste-350-de-oameni-are-covid19-toti-participantii-trebuie-sa-intre-in-izolare mireasa-care-a-avut-o-nunta-cu-peste-350-de-oameni-are-covid19-toti-participantii-trebuie-sa-intre-in-izolare

 

 


Nunta la care au participat peste 350 de persoane a fost a fiului fostului șef al Poliției Bihor. Mireasa a fost confirmată, marți cu infecție COVID-19. Potrivit eBihoreanul.ro, sursele afirmă iniţial, la ancheta epidemiologică, ea a declarat un singur contact direct, pe proaspătul său soţ, dar ulterior medicul care a făcut ancheta a aflat tânăra a avut nunta în weekend.

Prin urmare, ancheta a fost reluată iar mireasa a dat lista tuturor persoanelor care au participat la nuntă. La eveniment au participat oameni din Bihor și Maramureș, iar direcțiile de sănătate publică din cele două județe trebuie trimită decizii de intrare în carantină pentru 14 zile. S-a deschis un dosar penal în urma evenimentului. 
Parchetul de lângă Judecătoria Oradea a transmis un comunicat de presă prin care anuntă a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de zdrănicirea combaterii bolilor.


“La Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea se află înregistrat dosarul (...) în care se efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, (…) constând în aceea în data de 10.10.2020, între orele 20.30-21.30, numitul X şi-a organizat o petrecere de celebrare a căsătoriei la sala de evenimente Opera din municipiul Oradea, ocazie cu care au fost prezenţi ca invitaţi un număr de circa 356 de persoane, sens în care nu a respectat măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase”, au transmis procurorii. 

CITEȘTE ȘI:


Nuntă cu 350 de invitați, oprită de polițiști. Socrul mare e chiar un fost șef al Poliției

Ultimele Stiri
abonare newsletter