Ştiri din Transilvania

Cele mai importante știri ale Monitorul de Cluj prind VOCE la Digi FM

Monitorul de Cluj, printr-un parteneriat cu postul de radio Digi FM, va contribui la promovarea comunității locale, dar și a presei locale. Cele mai importante știri ale publicației noastre se vor auzi în fiecare zi la nivel național, în cadrul rubricii Știrile Digi FM.

Cele mai importante știri ale Monitorul de Cluj prind VOCE la Digi FM Cele mai importante știri ale Monitorul de Cluj prind VOCE la Digi FM

 

 


VOCEA presei locale din Cluj-Napoca va expune cele mai importante evenimente, provocări, reușite și probleme ale comunității noastre pe rețeaua națională de radio a unuia dintre cele mai apreciate posturi din România. Astfel, jurnaliștii care ne reprezintă vor putea oferi știri de calitate unui număr cât mai mare de români, iar publicația Monitorul de Cluj, cât și regiunea/ județul/ orașul noastră/ nostru vor beneficia de o platformă media recunoscută pentru a-și face cunoscute subiectele zilei.

 


Lucian Cambeșteanu, coordonatorul Știrilor Digi FM a precizat: ,,România se întâmplă. Și se întâmplă în fiecare comunitate din țară, în fiecare zi. Iar vocea comunităților trebuie auzită de întreaga țară, pentru că problemele si provocările oamenilor care trăiesc într-un județ se regăsesc și în alte județe. Realizările unei comunități pot inspira alte comunități să găsească soluții pentru o viață mai bună. [...] Și cine cunoaște mai bine o comunitate, dacă nu presa locală relevantă pentru populația din acea zonă?! Scopul proiectului nostru de parteneriate între Digi FM și mass-media locală este tocmai acesta: să conectăm comunități.”

Paul Niculescu, directorul editorial al Monitorul de Cluj, a declarat: „Peste 800.000 de vizitatori unici au citit în luna august știrile reporterilor monitorulcj.ro, singura publicație din Cluj al cărei trafic este auditat BRAT(SATI). Parteneriatul cu DigiFM ne va permite să ducem știrile din Cluj și despre Cluj la urechile tuturor românilor. Pentru că ceea ce se întâmplă la Cluj poate fi o sursă de inspirație, un exemplu și pentru alte comunități locale. O știre este importantă atunci când, prin utilitatea ei, servește comunității. Iar acest parteneriat cu DigiFM ne va ajuta să conectăm mai bine România“.


Corespondențele jurnaliștilor Monitorul de Cluj pot fi ascultate la Știrile Digi FM, care vin din jumătate în jumătate de oră în timpul săptămânii și la fiecare fix în weekend sau pot fi, de asemenea, citite pe www.digifm.ro și pe pagina de Facebook Digi FM Radio.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter