Actualitate

Rută nouă spre Anglia de pe Aeroportul din Cluj! Când vor începe primele zboruri

Wizz Air a anunţat o cursă nouă spre Anglia începând cu 23 octombrie.

Rută nouă spre Anglia de pe Aeroport din Cluj! Zboruri de la 89 de lei Rută nouă spre Anglia de pe Aeroport din Cluj! Zboruri de la 89 de lei

 

 


 Wizz Air a anunțat o nouă rută de la Cluj-Napoca la Liverpool John Lennon începând cu 23 octombrie 2020. Biletele sunt deja în vânzare pe wizzair.com și prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene cu tarife care pornesc de la 89 RON.

Începând cu 23 octombrie, Wizz Air va oferi zboruri către orașul dinamic și efervescent Liverpool, care devine a patra conexiune cu Marea Britanie disponibilă din Cluj-Napoca. Cu această nouă rută, oamenii din Cluj-Napoca și din zonele înconjurătoare se pot bucura de 32 de destinații cu tarife reduse în rețeaua extinsă WIZZ din cel mai mare oraș din Transilvania. Având experiența oferirii de servicii cu preț redus și de înaltă calitate în ultimii ani în România, compania aeriană este încrezătoare că introducerea noii rute va îmbunătăți și va dezvolta legătura dintre Transilvania și una dintre cele mai interesante regiuni din Anglia.


Zborurile vor fi operate în zilele de luni şi vineri începând cu 23 octombrie.

abonare newsletter