Ştiri din Transilvania

Un designer clujean a creat o casă modulară care poate fi transportată oriunde. Cât costă locuința?

Un designer din Cluj a creat o casă modulară care poate fi montată oriunde în mai puțin de o zi.

 

 


Cât de plăcut ar fi să îți poți muta locuința oriunde dorești? Acest lucru este posibil cu o casă modular. Gosho Stefanov este un designer din Cluj care a creat o astfel de casă care poate fi montată oriunde. Locuința este în stil scandinav și vine complet mobilată la prețul de 30.000 de euro. Procesul de construire a unei astfel de case durează aproximativ două luni, potrivit orange.ro.

Această casă vine la pachet cu tot mobilierul dar și cu toate decorațiunile văzute în poze. Casa este perfecta pentru persoanele care vor să scape de aglomerația din oraș și doresc un peisaj mai pitoresc. Gosho Stefanov afirmă faptul că a lucrat la poiect mai bine de doi ani, dar într-un final a ieșit rezultatul mult dorit.


„E lucrarea cu care am pornit în minte în urmă cu doi ani și pe care am finalizat-o acum, am perfecționat la ea în tot timpul ăsta și în stilul nostru caracteristic. În tot contextul ăsta (adus de COVID-19) în care ne-am conectat mai mult cu natura, credem că acest modul poate fi cu adevărat un mod de a ieși din cotidian. Noi îl vizualizăm undeva la munte, într-o liniște perfecta”, afirmă designerul clujean într-o postare pe pagina Facebook.

CITEȘTE ȘI:


Ioan-Aurel Pop, despre Ziua Limbii Române: „este o sărbătoare a spiritului românesc”

 

 

abonare newsletter