Ştiri din Transilvania

Cum este 2020 pentru Cluj fără UNTOLD? Promisiunea lui Boc: „La anul vom avea 14 ore”

Ediția a 6-a a festivalului UNTOLD trebuia să înceapă joi, 30 iulie, urmând să țină până duminică, 2 august.

Cum este 2020 pentru Cluj fără UNTOLD? Promisiunea lui Boc: „La anul vom avea 14 ore!” Cum este 2020 pentru Cluj fără UNTOLD? Promisiunea lui Boc: „La anul vom avea 14 ore!”

 

 


Din nefericire pentru fanii din întreaga lume, festivalul care a pus Cluj-Napoca pe harta lumii a fost anulat în acest an. Întrebat de Cabral, moderatorul Pro TV prezent la fiecare ediție UNTOLD, cum este 2020 pentru Cluj-Napoca fără festivalul de muzică, primarul Emil Boc a răspuns într-o notă amuzantă.

 


„Trist, dar până la urmă tot răul este spre bine. Vom chefui dublu la anul! Dacă anul trecut a stat 7 ore 20 de minute Armin van Buuren, acum pregătiți-vă de 14 ore! Intră popa în biserică, iese din biserică, vedem și masa de prânz și tot pe Armin van Buuren îl vom avea pe stadion!”, a răspuns edilul clujean.

Anul acesta, zilele dedicate UNTOLD 2020 se vor încheia cu un show de televiziune marca UNTOLD – SPARKS OF MAGIC, care va fi transmis la PRO TV, duminică, 2 august, după miezul nopții. Show-ul își propune o incursiune printre cele mai emoționante și spectaculoase momente ale celor 5 ani de festival, mesaje ale unor artiști care au urcat pe scenele festivalului, dar și povești nespuse ale unor invitați în emisiune, care au luat parte la povestea UNTOLD. Cabral, care a fost prezent la toate edițiile UNTOLD, va fi gazda emisiunii.


CITEȘTE ȘI:

Boc trage cortina peste UNTOLD 2019: „Faima bună a Clujului trece granițele Europei!”

 


 

abonare newsletter