monitorulcj.ro Menu
Ştiri din Transilvania

Cum poți participa la UNTOLD 2020? Anul acesta, amintirile ajung în „My UNTOLD Story!”

Cele mai memorabile momente de-a lungul celor 5 ediții UNTOLD, salvate în telefonul fiecărui festivalier, vor face parte din aftermovie-ul UNTOLD 2020.

Cum poți participa la UNTOLD 2020? Anul acesta, amintirile ajung în „My UNTOLD Story!”

Anul 2020 este un unul special, dar organizatorii UNTOLD pregătesc mai multe momente deosebite pentru următoarea perioadă, chiar dacă nu ne vom putea revedea fizic la festival. Fanii festivalului UNTOLD sunt personajele principale în povestea magică care se scrie deja de 5 ani. În acest an, organizatorii își doresc ca o parte din poveste să fie scrisă doar de fani într-un capitol special numit „My Untold Story”.

Acesta este doar unul dintre momentele inedite pregătite de organizatorii festivalului UNTOLD în aceasta vară. De-a lungul celor cinci ediții, fanii festivalului și artiștii au trăit momente legendare, unice și care, cu siguranță sunt păstrate undeva bine în memoria telefonului. Anul acesta este unul deosebit în care amintirile fanilor vor face parte din aftermovie-ul UNTOLD 2020.


Ce trebuie să facă fanii UNTOLD pentru a ajunge în aftermovie-ul 2020?

Dacă au urcat pe scenă cu Robbie Williams, Jason Derulo sau Dimitri Vegas & Like Mike sau au reușit un selfie cu unul dintre artiștii preferați, tot ce trebuie să facă fanii festivalului este să trimită amintirea memorabilă pe http://mystory.în-town.ro. Orice dovadă legendară din ultimii cinci ani găsită prin telefon sau prin social media poate fi premiată și poate ajunge la toți iubitorii festivalului.

„În această vară, aminitrile și experiențele unice trăite în ultimii 5 ani în tărâmul magiei, acolo unde s-a simțit de fiecare dată puterea dragostei, pasiunea pentru muzică, unde mereu s-au pierdut în timp și spațiu alături de prietenii adevărați și unde au experimentat emoțiile autentice, de neuitat, vor construi povestea din 2020 a festivalului UNTOLD. Așadar, fanii pot trimite momentele de magie de la UNTOLD și pot fii parte din Aftermovie-ul acestui an”, transmit organizatorii UNTOLD.


Fanii festivalului sunt așteptați să trimită amintirile lor până pe 24 iulie 2020.

CITEȘTE ȘI:


Cu festivalurile anulate, un ochi râde, altul plânge. Cât urmează să piardă Clujul în 2020?