Ştiri din Transilvania

Gentlemeni veritabili! O femeie blocată în trafic, salvată de pompierii întorși din misiune

O șoferiță rămasă blocată în trafic a fost salvată de pompierii clujeni care tocmai se întorceau din misiune.

gentlemeni-veritabili-o-femeie-blocata-in-trafic-salvata-de-pompierii-intorsi-din-misiune, sursă foto: Facebook ISU Cluj gentlemeni-veritabili-o-femeie-blocata-in-trafic-salvata-de-pompierii-intorsi-din-misiune, sursă foto: Facebook ISU Cluj

Întâmplarea a avut loc joi după-amiază, în jurul orei 16:30, o oră cu trafic intens. O autospecială a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj tocmai se întorcea de la un accident rutier, unul din cele trei la care au fost solicitați salvatorii în trei locații diferite.

La întoarcerea spre unitate, pe strada Aurel Vlaicu, una dintre autospeciale a întâlnit o coloană formată în spatele unei mașini oprite în mijlocul drumului. Dornici să afle dacă cineva se află în pericol, pompierii au găsit o șoferiță căreia nu îi mai pornea motorul mașinii sub nicio formă.


„Șoferii care stăteau în spatele doamnei nu puteau face același lucru...?”

„Bucuroși, că problema nu era atât de gravă pe cât se așteptau, salvatorii au pus mâna și au ajutat-o să împingă mașina din mijlocul drumului, iar traficul a revenit la normal. Felicitări, dragi colegi, solidaritatea și omenia se vede și în gesturile simple pe care le faceți! Suntem mândri de voi!”, se arată într-un mesaj al ISU Cluj.

„Respect. Dar oare cei care stăteau în spatele acestei doamne nu puteau face acest lucru? Mai bine stăm și ne uităm. Bine că la Cluj nu se claxoneaza altfel...”, a replicat în schimb Alin B.


CITEȘTE ȘI:

Pompierii clujeni au salvat viața unui câine! Patrupedul căzuse într-un șanț și nu mai putea ieși
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter