Actualitate

Trei ACCIDENTE într-o oră în Cluj. Viteza și neatenția, principalele cauze. FOTO

Echipele de intervenție ISU Cluj au intervenit la trei accidente diferite produse la doar câteva minute distanță unul de altul.

Primul accident a avut loc pe Calea Turzii, acolo unde șofer a fost la un pas să ajungă cu mașina într-o curte după ce a părăsit carosabilul:

„O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă și un echipaj SMURD au fost alertate, în jurul orei 15:30, ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca. Un bărbat de 23 de ani a primit îngrijiri la fața locului de la echipajul SMURD, fără a fi transportat la spital. Pompierii au asigurat măsurile de siguranță pentru salvatori și au sprijinit acordarea primului ajutor.”, a informat ISU Cluj despre incident.


Al doilea eveniment s-a produs pe strada Ovidiu, acolo unde doi șoferi au scăpat nevătămați după ce mașinile lor s-au ciocnit.

„O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă și un echipaj SAJ au fost alertate, în jurul orei 15:30, ca urmare a unui accident rutier produs pe strada Ovidiu, din municipiul Cluj-Napoca. Echipele de intervenție au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Doi bărbați au fost consultați de către echipajul SAJ, fără a fi transportate la spital”, a transmis ISU Cluj.


Ultimul eveniment rutier s-a produs între Apahida și Corpadea. Un șofer s-a răsturnat cu o autoutilitară, însă a scăpat nevătămat, atât el, cât și pasagerul din dreapta.

„Două autospeciale cu modul de descarderare și două echipaje SAJ au fost alertate ca urmare a răsturnării unei autoutilitare între localitățile Apahida și Corpadea. Echipele de intervenție au găsit ocupanții ieșiți din aceasta în momentul sosirii la locul evenimentului. Doi bărbați au primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ. fără a fi transportați la spital.”, a informat ISU Cluj.


Citește și:

Dispar RABLELE. Legea care va produce sute de locuri noi de PARCARE a fost ADOPTATĂ

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter