monitorulcj.ro Menu
Ştiri din Transilvania

TRAGIC. Un tânăr a murit după ce a fugit de polițiști, pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere

Un tânăr a murit în timp ce fugea de poliție pentru că nu avea declarația pe propria răspundere la el. De teamă să nu fie amendat, băiatul împreună cu un alt prieten au luat-o la fugă, efort extrem de mare care s-a dovedit a-i fi fatal.

Tragic. Un tânăr a murit după ce a fugit de polițiști, pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a murit sâmbătă, în Hunedoara. Potrivit informaților transmise de autorități, tânărul a luat-o la fugă atunci când a văzut un echipaj de poliție, pentru că nu avea declarația pe proprie răspundere la el. Acesta împreună cu prietenul său, un băiat de 15 ani, s-au speriat că vor primi amendă, motiv pentru care au fugit cât au putut de repede pentru ca polițiștii să le piardă urma.

Din păcate, tânărului în vârstă de 21 de ani i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ. Se pare că băiatul a făcut infarct, iar în urma declarației prietenului său, acesta consumase înainte de tragedie trei doze de băuturi energizante carbogazoase.


În urma necropsiei, medicii de la Serviciul Județean de Medicină Legală Hunedoara au constatat că tânărul a avut o moarte neviolentă, care s-a produs prin edem pulmonar acut, consecutiv unui infarct miocardic acut, potrivit zhd.ro.

CITEȘTE ȘI


DURERE fără margini. Un bebeluș de un an a murit, prins în componentele căruciorului