Actualitate

DURERE fără margini. Un bebeluș de un an a murit, prins în componentele căruciorului

Tragedie într-o localitate din Cluj. Un copil lăsat nesupravegheat a murit, după ce s-a strangulat în bara de protecție a căruciorului.

DURERE fără margini. Un bebeluș de un an a murit, prins în componentele căruciorului DURERE fără margini. Un bebeluș de un an a murit, prins în componentele căruciorului

Ieri, 8 mai, polițiștii din cadrul Politiei municipiul Dej au fost sesizați de către personalul medical din cadrul Spitalului municipal Dej despre faptul că un minor în vârstă de un an și 6 luni, din comuna Cuzdrioada, a decedat. 

În urma primelor cercetări, s-a stabilit faptul că minorul a fost culcat de către mama sa în cărucior, aceasta continuându-și activitățile casnice. Ulterior, femeia ar fi părăsit pentru puțin timp locuința, deplasându-se într-o anexă a gospodăriei, iar la întoarcere și-a găsit copilul prins între componentele căruciorului.


Minorul a fost transportat de la o unitate medicală, unde a fost declarat decesul. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurarilor exacte în care a survenit decesul și luarea măsurilor legale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter