Ştiri din Transilvania

Trei bistriţeni sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală în valoare de peste 1.300.000 lei

Mai mulţi bistriţeni au fost trimişi în judecată pentru evaziune fiscală în valoare 1.355.000 lei.

Samir C. a fost trimis în judecată pentru comiterea unei infracţiuni de evaziune fiscală, constând în faptul că, în cursul anului 2010, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, nu a înregistrat în evidenţele contabile, venituri în sumă de 22.366,36 lei, cu consecinţa păgubirii bugetului de stat şi Agenţia Judeţeană de Administrare Fiscală Bistriţa-Năsăud, cu suma de 6.490,18 lei.

De asemenea, Dorel S. a fost trimis în judecată pentru comiterea unei infracţiuni de evaziune fiscală, constând în faptul că în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, în cursul anului 2009, s-a sustras prin neînregistrarea de venituri în evidenţele contabile, de la plata obligaţiilor fiscale, cu consecinţa păgubirii bugetului de stat, reprezentat de ANAF Cluj cu suma de 1.231.749 lei, informează observatorbn.ro


Grigore G. a fost şi el trimis în judecată pentru comiterea unei infracţiuni de evaziune, constând în faptul că în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, în cursul anilor 2008-2011, deşi a reţinut ca stopaj la sursă, contribuţiile aferente salariaţilor, s-a sustras de la plata obligaţiilor fiscale, cu consecinţa păgubirii bugetului de stat, reprezentat de ANAF Cluj cu suma de 94.481 lei. 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter