Ştiri din Transilvania

Vârstnicii rămân „prada” preferată a escrocilor. Bărbat în vârstă de 75 de ani, păcălit de un fals medic rezident.

Persoanele vârstnice rămân „prada” preferată a escrocilor. Un fals medic rezident a abordat pe stradă un bărbat în vârstă de 75 de ani și i-a luat banii.

Persoanele vârstnice rămân „prada” preferată a escrocilor/ Foto: pexels Persoanele vârstnice rămân „prada” preferată a escrocilor/ Foto: pexels

 

 


Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 31 de ani, din județul Bihor, cercetat penal pentru înșelăciune, scrie mesageruldesibiu.ro


Potrivit sursei citate anterior, bărbatul este bănuită că, la data de 1 februarie, pe strada Lungă din municipiul Sibiu, sub pretextul că este medic rezident, l-ar fi abordat pe un sibian în vârstă de 75 de ani căruia i-ar fi spus că dorește să-i ofere diverse bunuri, produse electronice, unele ca și cadou, altele contra cost.


Astfel, l-ar fi convins pe sibian să-l conducă la domiciliu și să-i ofere aproximativ 1.000 de lei.

Polițiștii sibieni au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.


Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bătrân amenințat și tâlhărit în Poieni. Hoții, reținuți de polițiști.

Un bătrân de 72 de ani, jefuit în Cluj-Napoca! Doi hoți i-au furat banii

Ultimele Stiri
abonare newsletter